"Kui räägitakse, et "Rannamaja" on kohutav ja mida need noored ikka teevad, siis noh, osade lapsed saavad klubi põrandal kõigi ees näppu," kirjutas Ada väga koleda video juurde.

Kroonika uuris tõsielutähelt, et miks ta üldse sellise sisuga videot jagab. ""Rannamaja" maine niikuinii perses ja seda ei päästa miski. Eks algselt mõtlesin jah, et vot me halvad, aga mis toimub mujal on hullem, aga sellegipoolest jagasin ka sõnumit edasi peale seda kuna see ei ole okei," ütles Ada kommentaariks ning lisas, et ta postitas veel ühe story, kus ta selgitas põhjust, miks ta sellise video üles laadis, kuid kustutas ka selle.

Tema sõnul on need inimesed, kes seda videot filmisid sama süüdi, kui see noormees, kes abitut neiut ära kasutab. "Kindlasti mees peale seda kõike saab sõpradelt high five'e ja nimetatakse kunniks. Samal ajal, kui naise maine eluaeg on rikutud," lisas Ada.

Kirjanik Sass Henno kirjutas Facebooki postituses, et sama video on jõudnud ka temani, kuid tema teatas, et kindlasti ei jaga seda klippi. Selle asemel jagas ta soovitusi nii videos olnud neiule kui ka noormehele.