Eestisse tuleb Red Bull Tourbus, mis pakib end lahti esinemislavaks. Live kontserdid toimuvad kolmes linnas — Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Lisaks astuvad üles Epordwerk, Outlouz ja August Hunt.

Osalemiseks tuleb külastada www.redbull.ee/tourbus lehekülge, bänd registreerida ja laadida üles mp3 ning kõigi Red Bull Tourbus`il osalejate seast valib Eesti muusikaasjatundjatest žürii välja parimates parimad, kes lähevad Tourbus`iga tuurile. Tuuripeatustel otsustab publik detsibellimõõtja abil, millised bändid enim nende kõrvu paitavad ja Rabarockile esinema lähevad.

Red Bull Tourbus on muusikaprojekt mis annab võimaluse noortele bändidele endale nimi teha ja esineda päris festivalil, päris laval. Tourbus on ümberehitatud buss, mis transformeerub lavaks ning pakub esinemiseks tipptasemel tehnikat. 9 välja valitud bändi astuvad üles kolmes linnas kust edasi pääsenutele on peaauhinnaks esinemine Rabarock festivalil. Red Bulli bändituur toimub 4.mail Pärnus Port Arturi alal, 9.mail Tallinnas Tammsaare pargis ning 10. mail Tartus Keskpargis. Lisaks Sinu bändile on peaesinejateks August Hunt, Epordwerk ja Outloudz.