Reedel astuvad lavale Ouu, Vennad Abrod, Thrashix, Misteerium ja Murky Minds Harjumaalt ning A3 Pärnumaalt. Laupäeval esinevad Daydreamers, Metal Meal, No More Fridays, Ziggy Wild, Oscar Gone Wild ja Twin Cities Harjumaalt ning Telly Addicts Tartumaalt.

Esimestest eelvoorudest on endale juba koha poolfinaali kindlustanud Wilhelm Tartumaalt ning Phosphorus Trio Viljandimaalt.

“Võtsin endaga mõlemast muusikaõhtust kaasa teadmise, et noor Eesti muusika on sama elav kui noored isegi,” meenutab žüriiliige James Self Tartu eelvoore ning lisab, et ootab põnevusega ülejäänud bändide etteasteid Von Krahli laval. “Nooruslik energia esindab minu kui välismaalase jaoks suunda, kuhu Eesti kultuur liigub - ning mulle see meeldib,” leiab Self, et noorte muusikute etteasted on talle pakkunud meeldejäävaid elamusi.

Bände hindab rahvusvaheline žürii koosseisus Anneliis Kits, Mikk Taniel, Helen Tammemäe, James Self (UK), Markus Rafael Nylund (Soome/Kanada).

Von Krahli uksed avatakse mõlemal päeval kell 18.00. Pileti hind on 3€, Facebooki attendiga 2€. Õhtut juhib Anna-Liisa Supp.

Noortebändi tõmbab sel aastal käima Starter, kajastavad Raadio 2 ja Õhtuleht, hoogu annavad Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu, Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Eesti Autorite Ühing, PVX kauplus Muusik ning paljud teised koostööpartnerid. Noori artiste filmib Epistula ja arendab Stereo-tunnel.

Rohkem infot ürituse kohta leiab Facebookist.