Reigo Ahven, noor ja nägus trummar ansamblist Lenna, peab noortele trummimängu õpetamist üheks oma suurimaks kireks. Ta on aidanud algatada Laste Turvakeskuses muusikateraapia programmi ning õpetanud ka lasteaialapsi. Kokku on tema juhendamisel õppinud trummi mängima ligi 16 000 last!

Eile ja täna andis Reigo trummitunde Tallinna Tantsuakadeemia linnalaagri lastele. "Linnalaager on olnud super! See on tohutult oluline, et noorte anne ja energia saaks suunatud ägedatele tegemistele, olgu selleks siis breiktants või Aafrika trummid," leiab ta ja rõõmustab, et kõikidele osatäitjatele meeldib. "Mis on üllatav, on see, et noored peavad keset pikka tantsupäeva kaks tundi trummimängule vastu ja jääb veel jõudu ülegi," imestab trummar.

Reigo leiab, et trummimängimine on hea nii kehale kui ka vaimule. “Trumm on selline pill, mida ei pea enne viis aastat omaette harjutama, et saaks koos midagi lahedat teha,” sõnab ta. Tants ja trummid on tema sõnul väga tihedalt seotud, nagu Aafrika muusikaski. "Töötavad ju samad lihased ja tehakse kõike samade asjade peale mõeldes. Trummid ja tants on üks!"

Tallinna Tantsuakadeemia linnalaager toimub 22.-25. märtsini. Lisaks võimalusele koolivaheaeg breiki ja hiphoppi tantsides mööda saata, valmib laagriliste osalusel ühe tuntud Eesti bändi muusikavideo!

Järgmine Tallinna Tantsuakadeemia laste linnalaager toimub juba 6.-10. juunil 2011.

Reigo Ahven Tantsuakadeemias trumme õpetamas: