Relvaga selfi
21-aastane venelanna haaras relva, mille turvamees lohakusest maha oli unustanud, suunas relva oimukohale ning tahtis endast pilti teha ning tulistas end kogemata pähe. Tema õnneks jäi ta ellu ning kogu üritus päädis vaid haiglakülastusega.

Raudteesilla-selfi
Teismeline Xenia Ignatyeva soovis teha dramaatilist klõpsu ning läks keset öist Krasnogvardeyskyt sillale, soovides jäädvustada ennast ning tema selja taha jäävat raudteeliini. See fotoshuut paraku hästi ei lõppenud, neiu kukkus sillalt alla ja haarates kinni elektriliinidest, sai ta elektrilöögi.

Väike pauk rongilt-selfi
Sellel noormehel on tõsiseid probleeme kõrvakuulmisega! Kutt vist valu ei tundnudki, oli pigem õnnelik selle üle, et ta selle "kokkupõrke" filmile sai. Tõeline vedamine.

Eelmisest inspireeritud selfi
Neli tudengit soovisid enne Taj Mahali külastamist teha julgustüki eelmise eeskujul ning teha samuti raudteel vägevaid selfisid. Üritus lõppes kurvalt, kolm noortest surid ning üks jäi ellu.

Kalju-selfi
Britt Gareth Jones vaatas Austraalias ohtlikult kaljult päikesetõusu, tegi oma jalgadest pilti ning seejärel postitas selle Instagrami. Kui ta kolm päeva hiljem taas sinna ronis, kukkus ta end surnuks.

Another day another happy place. #manly #vans #fear

A photo posted by Gareth (@bugsbunnyslife) on

Surnud vanaema-selfi
Selle neiu Instagrami fotost sai tõeline internetisensatsioon, kui ta oma surnud vanaemaga koos poseeris, huuled pruntis.

#RIP#MyRespect#Selfie
Posted by Creepypasta Indonesia on Sunday, April 13, 2014

Silla-selfi
21-aastane venelanna Anna oli parajasti sõpradega Moskvat avastamas, kui kukkus end umbes 12 meetri kõrguselt sillalt surnuks. Ta toetas vastu piirdeid, hakkas endast pilti tegema, kuid piirded ei pidanud raskusele vastu ning neiu suri.

Piloodi-selfi
Piloot mängis lennu ajal GoProga?

Kalju-selfi vol 2
Poola paarike suri, kui üritas endast ja oma lastest Portugalis kaljul seistes pilti teha. Lapsed jäid ellu, kuid ilma vanemateta.

Auto-selfi
See naine oli teel oma tüdrukuteõhtule ning suri autoõnnetuses. See selfi on tehtud kaheksa minutit enne seda, kui õnnetus juhtus.
Collette Moreno, left, took one last selfie with best friend Ashley Theobald, right, minutes before Moreno was killed in a car crash.