Tegelikult on toimunud kaks sündmust — vahetunud on ettevõtte Ring FM Media OÜ omanik, uueks omanikuks on Rapla ja Pärnu Tre Raadio eestvedaja Siim Pohlak, teine muudatus on koostöö lõpetamine Ring FM senise hommikuprogrammi saatejuhtidega.

“Raadioeetrisse Ring FM sagedustel vaikust ei tule, tegevus jätkub ettevõttele välja antud meediateenuste loa tingimusi järgides ja Ring FM sagedustel on esmaspäeval tavapärane eetripäev ning inimene, kes asjaga kursis pole, ei pruugi märgatagi, et midagi muutunud on, kui välja arvata see, et hommikuklubi asemel on eetris uute tegijatega hommikuprogramm,” rääkis Siim Pohlak.

Uue omaniku sõnul on tal hakata soov Ring FM programmis taas aktiivsemalt kajastama Lõuna-Eestiga seotud teemasid ning pole välistatud, et oluline osa saatepäevast jõuab mingist hetkest alates taas eetrisse hoopis Tartust. Samuti on plaan muuta muusikavalikut, kus rõhk kandub praeguse Lääne popmuusika pealt suuremal määral Eesti artistidele ja autoritele ning kindlasti hakkab sagedamini eetris kõlama ka eelmiste kümnendite hittlugusid. Pikemas perspektiivis on tõenäoline, et tehakse taotlus ka raadioprogrammi nime muutmiseks. Suuremaid muudatusi hetkelplaanis ei ole.