\"Unistuste printsessi\" eelmises osas Ketlinile solvavaid sõnu öelnud Roberto ei tunnista tehtud viga – isegi, kui ta nii ütles, siis solvanguna ta seda ei mõelnud!

"Mina ütlesin seda? Ei usu, et oleksin nii öelnud!" ei meenu TV3 tõsielusarja "Unistuste printsess" peaosalisele Roberto de Silvestrile, et ta eelmises saates printsess Ketlinit koju saates häälekalt naeru lagistades kuulutas: "Ta sobiks pigem saatesse "Maamees otsib naist"."
Monacos resideeruvale ja Tallinnas korterit omavale privaatpankurile esialgu öeldud sõnad ei meenugi. Lõpuks värskendub tema mälugi ning midagi hakkab koitma.
"Võimalik, et ütlesin seda, kui tüdrukud pidid võidu mingeid ATVsid või traktoreid juhtima. Siis ta ütles, et oi, ta oskab juhtida veel seda ja teist. Ma ilmselt ütlesin seda selles kontekstis ja siis see lõigati välja ja pandi valesti kokku," õigustab Roberto Õhtulehes.
Tegelikult, selgitab saate toimetaja Raimo Kummer, on intervjuu, kus Roberto kurikuulsa lause poetab, salvestatud pärast Ketlini väljasaatmist.
"Ta on tore tüdruk. Ta on... Hahaa, oodake! Ta on sattunud valesse saatesse. Ta peaks olema saates "Maamees otsib naist", heheh!" kuulutab Roberto saates ega saa kuidagi naeru pidama.