Rock Cafe meediajuht Gunnar Viese ütles, et nii suure hulga äärmiselt
soodsate piletite müügil on kaks eesmärki. "Rock Cafe läbis suve jooksul värskenduskuuri remondi näol ja seega ootame siia uusi uudistajaid. Meie eesmärk on pakkuda neile võimalust tutvuda klubiga võimalikult soodsalt," lausus Viese

Lisaks rõhutas Viese, et uus hooaeg on Rock Cafe läbi aegade mahukaima programmiga (üle 150 kontserdi) ning piletisaju tõttu on lojaalsetel klientidel võimalik soodsalt veelgi suuremat hulka kontserte külastada.

29. augustist kuni 31. augustini saab mitmetele kontsertidele soetada cherry.ee keskkonnas tavapärase 8-10 eurot maksva pileti isegi 2 euro eest. Sooduspiletite arv on piiratud, kuid muuhulgas müüakse 30. septembril toimuvale Von Hertzen Brothersi ja Vaiko Epliku kontserdile 200 piletit. Ülisoodsalt saab teiste seas kuulama tulla näiteks Muusik Seifi nende 30. sünnipäeval, mil laval on ka Tõnis Mägi ja Ultima Thule, aga saada ka osa Jägermeister Silent Partyst koos Tanel Padari ja The Suniga, Spinefarm Recordsi aastapäevakontserdist Ensiferumi ja Metsatölluga või nautida muusikat Jarek Kasari uue plaadi esitluskontserdil.