"Käi põrgusse sina, kes sa vägistad häbematult otse publiku hulgas tüdruku. Sa väärid põrgus põlemist," kirjutab ta. "Ptüi, kutid, kes panevad tüdrukuid end festivalile minnes kaitsetuna tundma. Ma vihkan kutte. Vihkan, vihkan, vihkan!"

Vägistamine toimus umbes kella poole 11 ajal õhtul, kui lava ees muusikat nautinud noor neiu tundis, kuidas temasse tagantpoolt vägivaldselt sisenetakse. Põgenema pääsemine oli raskendatud, kuna ümber oli palju rahvast, ka ei õnnestunud massilise publiku tõttu vägistaja identiteeti tuvastada, kuna mees pani ruttu jooksu. Kuigi neiul tõsiseid vigastusi polnud ning kontakt oli väga lühiajaline, viidi ta siiski haiglasse kontrolli.

Festivalil karmistati turvakontrolli ning valvet ja anti välja hoiatus, kuna politseile laekus veel neli avaldust seksuaalse ahistamise kohta. Rootsi võimud on olukorraga püstihädas, kuna levimas on üldine arvamus, otsekui varjaks nad infot selle kohta, et ahistajateks on afgaani päritolu mehed, kes varemgi Rootsi neidude kallal kuritegusid on toime pannud.