Enamasti hotellitube ja külaliskortereid vahendav veebileht Booking.com pakub kahele täiskasvanule kõige odavamat majutust 200 euro eest. Tegemist 15 m2 suurusega pisikese kööktoaga Karlova linnaosas. Odavaimad hotellitoad kahele inimesele on saadaval linna piiril asuvas hotellis Starest. Ühele inimesele teeks see näkku pisult üle 100 euro öö eest, mis on tunduvalt kallim, kui muudel päevadel.

Enamasti eraisikute kortereid vahendav lehekülg Airbnb pakub samuti selleks ööks 108 vaba korterit. Kõhnema rahakotiga paaril on võimalik ööbida korteris, kus peale nende elab veel selle omanik. Selle eest tuleb maksta vähemalt 94 eurot. Suurem osa kortereid jääb hinnavahemikku 150-200 eurot.

Kõige krõbedamat hinda küsivad mõned majaomanikud, üks nendest on oma kuulutuse pealkirjaks pannud "Metallica mansion", tema küsib 8 inimest mahutava saunaga maja eest lausa 1732 eurot. Samuti on veel mitmeid majaomanikke, kes ühe õhtu pealt loodavad kenasti üle 1000 euro teenida.

Booking.com näitab, et kontserdi toimumise päeval on broneeritud juba 78 protsenti majutuskohtadest. Kõige kallima hinnaga majutus sellel leheküljel on 1153 eurot maksev ja seitse inimest mahutav korter Tartu lennujaama lähistel.

Transport

Bussipileteid Tallinnast Tartusse ja tagasi jagub kontserdi päeval kenasti. Praegu ostes on võimalik 19. juuli varahommikul tagasi saada vaid viie euro eest. Samuti on kohti veel 2:30 öösel lahkuvale bussile, selle pilet maksab 15 eurot. Rongipileteid Tartusse ja tagasi Tallinnasse saab soetada alates homsest.