Tegemist on glamuurse moelaadaga, kus Eesti stiilseimad naised toovad välja oma riidekappide lemmikud – riided, ehted ja muud aksessuaarid, mis võiksid õnnelikuks teha kedagi teist. Oma glamuursed riided on lubanud müüki tuua näiteks Rosanna Lints, Helene Vetik, Mari Martin, Susan Luitsalu, Heidy Purga, Karolin Kuusik, Piret Pert ja Elina Pähklimägi.

Õhtu muudavad eriliseks ülesastumised Eesti armastatud artistidelt ning mitmed üllatused, millest anname aimu hiljem.

“Meilt on nii palju küsitud, millal Cosmo Glämmilaat taas tuleb. Oli see ju esimene omataoline Eestis ning sellisena kogunud aastatega palju fänne. Tänu Cosmo toredale toimkonnale ning headele koostööpartneritele oleme tagasi ning võin lubada, et seekordne üritus tuleb suurem ja lahedam kui kunagi varem,” rääkis Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill.

Cosmo Glämmilaada eesmärk on viia kokku naiselik ostukirg ja säästlik mõtlemine. Riidekapi sisu värskendamiseks ei pea ilmtingimata ostma uusi ja kalleid riideid, teiste moehuviliste asjade seast leiab lihtsa vaevaga endiselt moekaid ning sealjuures ka rõõmustavalt soodsa hinnaga esemeid.

Cosmo ootab ostuhuvilisi tuhande ringis. Pääse üritusele maksab 4 eurot. Lisaks säästliku mõtteviisi tutvustamisele leiavad Glämmilaadal aset ka heategevuslikud aktsioonid, millega toetatakse Eesti Vähiliitu ning Tallinna Naiste Kriisikodu.