Juba kl 10.00 juhatavad päeva sisse meelelahutuslikud folk-tantsupalanumbrid; kl. 12-16.00 toimub pisematele suur Rotermanni väljaku Lastemaailma avapidu: kohal on Pipi, Kalevi Draakonipoiss, erinevad muinasjututegelased ja Päris Jõuluvana; lapsed saavad mängida erinevaid vahvaid võistlusmänge, joonistada, puhuda ülisuuri seebimulle, jagatakse õhupalle.

Tegutsevad ka Lauri Viikna superstiilne karusell, liuväli, hüppebatuudid, Vahva Klouni õhupallide meisterdamise nurk, soovi korral saab lasta teha näomaalinguid. Avatud on spetsiaalne lastekohvik.

Õhtune lõpupidu 19.00 -23.00 saab olema õhtu täis nauditavat elavat muusikat ja särtsakat tantsu, trikinumbreid, tuletantsu ja show- battle´it. Toimuvad salsa ja tango worskhopid. Selgub Artland Artist 2012, Galaõhtu kulminatsiooniks on üllatusesineja ning õhtu lõpetab ühine suur soovilaternate teelesaatmise vaatemäng. Üritus on ilmastikukindel ja loomulikult kõigile tasuta.

Tervelt kolme kuu vältel toodi vabaõhutingimustes tegutsevas Artlandis suures mahus erinevat meelelahutust igas vanuses inimesteni - lisaks iga päev esinevatele tänavamuusikutele korraldasid Artlandi projekti eestvedajad ka talendikonkursi artistidele, veiniõhtud tuntud tipplauljatega noorte esinejate toetuseks, suvised eri stiilidega tantsutöötoad nii päris noortele kui ka natuke vanematele, lisaks tutvustasid kohalikku eesti kunsti, käsitööd ja kultuuri ka väliskülalistele.

Artlandi tänavakunstiväljak ei ole kasumlik ettevõte, vaid loominguline projekt, mis koondab enda alla eri loominguliike, nagu seda teevad kuulus Govent Garden Londonis või Montmartre Pariisis.
Artlandi on alati oodatud kõik pillimängijad, lauljad, tantsijad, kunstnikud, tänavamuusikud, akrobaadid ning esinemiseks ei pea kindlasti olema professionaalne artist - see on hea võimalus noortel algajatel loominguinimestel avalikkuse ees harjutada, närvi kasvatada ja kogemusi hankida.

Täpsemat ürituste kava vaata aadressilt: www.artland.ee