SINISED

1. Jaan Roop
Kool: Gustav Adolfi Gümnaasium
Iseloomustus: Olen osav robotite ehitamises ja vaba aega veedan elektroonika, kergejõustiku ja orienteerumisega. Tegelen robootikaga juba 8 aastat ning selle ajaga olen oma tiimiga juba neli korda parima robootikatiimi tiitli võitnud. Kõige uhkem olen aga teise koha üle rahvusvahelisel robootikavõistlusel "RobotChallenge".

2. Risto Künnapas
Kool: Tartu Ülikool, 1. kursus
Iseloomustus: Mulle pakub huvi ettevõtlus ja tehnologia üldiselt. Näiteks olen osa Estcube meeskonnast ning ehitan hetkel Ahhaa teaduskeskusesse varjukaamera eksponaati. Mulle meeldib oma piire testida ning kõrguseid püüda ka korvpallis.

3. Taavi Karvanen
Kool: Saue kool, 11. klass
Iseloomustus: Ma olen hea tiimimängija ning mulle meeldib erinevaid asju organiseerida. Olen oma kooli õpilasesinduse asepresident ning näiteks korraldanud heategevuslikku üritust Linn Lilleliseks.

4. Miina-Solveig Muru
Kool: Tartu Ülikool, 1. kursus
Iseloomustus: Ma olen olnud iluvõimleja nii kaua, kui ma mäletan ning veedan peaaegu kõik oma õhtud saalis harjutades. Olen osalenud rühmavõimlemise maailmameistrivõistlustel, kus saavutasime neljanda koha. Mind huvitab väga füüsika, sest ma tahan mõista, miks asjad on just nii nagu nad on.

5. Hannes Kuslap
Kool: Hugo Treffneri Gümnaasium
Iseloomustus: Mulle meeldib keemia ja matemaatika kõrval ka sportida. Nii olen osalenud Tartu Maratoni üritustel ning matkanud läbi umbes pool Hiiumaa rannajoonest. Praegu tegelen vasaraheite ja kalastamisega.

ROHELISED

6. Karl-Vilhelm Valter
Kool: Gustav Adolfi Gümnaasium, 9. klass
Iseloomustus: Olen laia silmaringiga aktiivne ja hea suhtleja. Mul on väga palju hobisid, näiteks mängin mitmeid pille, tegelen muusika, laulmise, näitlemise, 3D printimise, õhtujuhtimise ja ürituste korraldamisega. See kõik on andnud mulle suure esinemiskogemuse ja hea lavanärvi. Mulle meeldib ette võtta väljakutseid ja mitte alla anda!

7. Margus Reintam
Kool: Tartu Jaan Poska Gümnaasium, 12.d klass
Iseloomustus: Võib öelda, et olen teinud kõigest natuke. Tegelen väitlemisega, käin muusikakoolis ning lõin oma õpilasfirma, mis valmistab lauamänge. Mulle tohutult meeldib ka neuroteadus, mis mõjutab otseselt elu.

8. Gert Lees
Kool: Tartu Kutsehariduskeskus, mehhatroonik, ME16
Iseloomustus: Mul on suur tahe näidata, et kutsekoolidest tulnud õpilastel on võimalus siin saates läbi lüüa! Mulle meeldib asju oma kätega valmis teha. Samas pakub mulle huvi elektrotehnika ning pärast pikki koolipäevi teen jõusaalis trenni.

9. Marel Jaama
Kool: Tartu Ülikool, 1. kursus, proviisor
Iseloomustus: Teadus on mind huvitanud juba lapsepõlvest, kuid praegu tunnen end hästi just eriti keemias. Minu trump on loogika ja olen hea tiimimängija. Muul ajal osalen erinevatel mälumängudel, tegelen jahindusega ja veedan palju aega looduses. Lisaks on mul Tõrva kohalikus raadios oma teadussaade.

10. Hannaliina Rakovitš
Kool: Miina Härma Gümnaasium, 12. klass
Iseloomustus: Mulle tõesti meeldib teadus. Ma esinen tihti Kolme Põrsakese teadusteatriga, kus teeme erinevaid efektseid katseid ja mulle meeldib noorematele teadust lahti seletada. Lisaks olen Tartu Noortevolikogu liige. Tahaksin tulevikus saavutada teaduses suuri asju.

PUNASED

11. Alex Savolainen
Kool: Tartu Kristjan Jaak Petersoni Gümnaasium, 11. klass
Iseloomustus: Ma armastan keemiat ning mulle pakub teadus tõeliselt huvi. Ma olen Hullu Teadlase assisent ning teen lastele teadushommikuid ning -laagreid. Samuti veedan palju aega Tartu Ülikooli keemiainstituudis, kus ehitan oma uurimustööks uuel põhimõttel töötavat akut.

12. Karl Lõbus
Kool: Tartu Kutsehariduskeskus 1.kursus Väikemootorite tehnik
Iseloomustus: Mind on lapsepõlvest alates huvitanud erinevad masinad ning nende tööpõhimõte. Tegelen motokrossiga juba 8 aastat ja parandan ka oma tehnikat ise.

13. Karoliine Kurvits
Kool: Tartu Ülikool, füüsika, 2. kursus
Iseloomustus: Mulle meeldib end proovile panna ning katsetada asju, mida varem teinud pole. Olen väga aktiivne näiteks Füüsika Üliõpilaste Seltsis ning Tartu Üliõpilaskogus. Samuti viin läbi põhikooli õpilastele mõeldud füüsika õpikodasid, kus teeme noortega erinevaid katseid.

14. Leonid Zinatullin
Kool: Elva Gümnaasium, 9.c klass
Iseloomustus: Füüsika ja matemaatika on mind paelunud nii kaua, kui ennast mäletan. Olen hea insener ning tahan end selles valdkonnas veelgi arendada. Õpin kolmandat aastat viiulit, kuid tahaksin tegelikult ka ise endale pilli valmis teha.

15. Markus Ausmeel
Kool: Tallinna Reaalkool, 12. klass
Iseloomustus: Kõige rohkem meeldib mulle konstrueerida ning ehitada erinevaid asju. Olen kogu elu unistanud raketiga lendamisest!