1. Anne Kasikov
ROHELINE

Vanus: 18
Kool: Rakvere Reaalgümnaasium
Iseloomustus: Oma suurimaks tugevuseks peab Anni füüsikat. Möödunud suvel osales tütarlaps Teadusmalevas ja andis oma panuse ESTCube-2 testimiseks vajaliku katseseadme ehitamisesse. Koolist ja teadustööst üle jääval ajal tegeleb Anni lugemise ja kunstiga ning kooli segakooris laulmisega.

2. Carel Kuusk
ROHELINE

Vanus: 17
Kool: Tallinna Reaalkool
Iseloomustus: Carel on kõva käsi keemias. Tänu headele õpitulemustele võib noormehe nime sageli erinevate olümpiaadide nimekirjades näha. Lisaks tugevale keemiale saab Carel edukalt hakkama ka kõigi teiste reaalainetega. Oma teiseks lemmikuks peab noor keemik astronoomiat. Vabal ajal tegeleb Carel kas karate või lugemisega.

3. Carmen Oroperv
SININE

Vanus: 18
Kool: Vanalinna Hariduskolleegium
Iseloomustus: Koolis on Carmeni tugevusteks bioloogia ja keemia, millega ta tegeleb heameelega ka vabal ajal - valmistudes kas aineolümpiaadideks või võttes osa Tartu Ülikooli teaduskooli geneetika ja evolutsiooni kursustest. Carmen on andnud järelaitamistunde keemias ja teinud lastele keemiakatseid. Suure osa oma vabast ajast pühendab keemiahuviline Tallinna Õpilasesinduste Liidu tööle. Lisaks tegeleb tütarlaps kalligraafiaga, laulab VHK kammerkooris ja veedab võimalusel palju aega mägedes lumelauatades. Nagu kõigest veel vähe oleks, siis teeb Carmen koos sõpradega folkbändi.

4. Edward Erelt
ROHELINE

Vanus: 18
Kool: Tallinna Reaalkool
Iseloomustus: Edward on tugev keemias ja füüsikas. Möödunud kooliaastal saavutas noormees head tulemused nii keemia, füüsika, matemaatika kui ka bioloogia olümpiaadidel. Lisaks esindas Edward suvel Eestit rahvusvahelisel keemiaolümpiaadil ning teenis välja pronksmedali. Ülikoolis tahab noor teadushuviline õppida keemiainseneriks. Ka sport pole poisile võõras – Edward on juba tervelt kaheksa aastat tegelenud Kreeka-Rooma maadlusega.

5. Erik Mänd
SININE

Vanus: 21
Kool: Tartu Ülikool
Iseloomustus: Erik on tugev keemias ja loogikas. Kooli ja töö kõrvalt tegeleb keemiatudeng improteatri ja rollimängudega. Improga on Erik tegemist teinud kaks aastat ning loodab tulevikus sellega endale ka elatist teenida. Noormees tunneb uhkust enda keemia olümpiaadide tulemuste ning Raketi pardale pääsemise üle esimesel hooajal.

6. Frida Laigu
SININE

Vanus: 17
Kool: Gustav Adolfi Gümnaasium
Iseloomustus: Frida on osalenud matemaatika-, keemia-, lingvistika- ja füüsikaolümpiaadide lõppvoorudes. Oma tugevuseks peab ta eelkõige matemaatikat, loogikat ja keemiat, kuid puudu ei jää tüdrukul ka loovusest. Frida on tegelenud pikalt klaverimänguga ning lõpetatud sai ka Sally stuudio kunstikool. Oma vabad hetked täidab meie multitalent sulgpallitrenni, lugemise ja bridžiga.

7. Gregor Eesmaa
SININE

Vanus: 17
Kool: Tartu Jaan Poska Gümnaasium
Iseloomustus: Gregoril on tugevad algteadmised loodus- ja reaalainetes, mille vastu tekkis huvi juba lasteaias. Praegu võtab ta osa ESTcube missioonijuhtimissüsteemi arendusest.

8. Gregor Randla
ORANŽ

Vanus: 18
Kool: Miina Härma Gümnaasium
Iseloomustus: Gregor teeb suurima heameelega sporti - ta mängib korvpalli ja osaleb jooksuvõistlustel. Lisaks meeldib noorele sportlasele väga fotograafia, videotöötlus ja koorilaul. Viimasega on Gregor tegelenud juba pea kümme aastat. Samuti on ta sina peal arvutite ja muude elektroonikaseadmete hingeeluga. Muidu on noormees reaalainete fänn, praktik ja tugev loogik.

9. Hans Daniel Kaimre
ROHELINE

Vanus: 19
Kool: Tartu Ülikool
Iseloomustus: Hans Daniel tunneb ennast kindlalt füüsikas – möödunud suvel osales ta koguni rahvusvahelisel füüsika olümpiaadil. Kooli ja reaalainete kõrvalt jääb Hans Danielil aega tegeleda Tartu Ülikooli fotoonikaklubis fotoonikaga, mängida korvpalli, tantsida rahvatantsu ja osaleda aeg-ajalt mälumängudel.

10. Helmi Ulrika Kirm
ORANŽ

Vanus: 20
Kool: Tartu Ülikool
Iseloomustus: Helmi Ulrikale meeldib tegeleda teivashüppe ja improvisatsioonilise teatriga. Tugevaks peab ta ennast keemias, matemaatikas ja meeskonnatöös. Saksamaal elatud 7 aasta jooksul jõudis tüdruk osaleda ka Baltimaade saksa keele olümpiaadil ja saavutas seal 8. koha. Helmi Ulrika lõpetas Hugo Treffneri gümnaasiumi kuldmedaliga. Enda kohta ütleb ta, et on positiivse meelelaadiga ega karda uusi väljakutseid.

11. Karoliina Inno
ORANŽ

Vanus: 15
Kool: Tallinna Reaalkool
Iseloomustus: Oma suurimaks tugevuseks peab hooaja noorim osaleja Karoliina matemaatikat ning ta on võitnud mitu üle-Tallinnalist võistlust ning saavutanud kõrgeid kohti Känguru võistlusel. Väljaspool kooli tegeleb Karoliina tantsimisega, mis on tüdruku huviks olnud terve kolmandiku tema elust. Veel õpib Karoliina meeleldi keeli, loeb ja kuulab muusikat.

12. Katariina Inno
ORANŽ

Vanus: 19
Kool: Tartu Ülikool
Iseloomustus: Katariina on eluaegne koorilaulja – ta lõpetas möödunud kevadel tütarlastekoori Ellerhein ja kuigi praegu koori jaoks palju aega ei jagu, on muusikal Katariina elus suur roll. Õppeainetest peab tüdruk kõige prioriteetsemaks matemaatikat, sest see arendab Katariina sõnul muuks eluks vajalikku mõtlemist. Huvi pakub talle eelkõige praktiline füüsika.

13. Katrin Helen Kasvandik
ROHELINE

Vanus: 17
Kool: Tallinna Kuristiku Gümnaasium
Iseloomustus: Loovus, meeskonnatöö, entusiasm ja tahe lahendada kõik ülesanded – need on märksõnad, mis iseloomustavad Katrin Helenit, kellel on terve trobikond erinevaid hobisid. Meie aktivist loeb palju, osaleb rahvusvahelistel projektidel, on gaid, käib matkamas ja lööb kaasa erinevatel üritustel. Sel aastal aitab Katrin Helen korralda kahte laagrit: gaidide suvelaagrit Eestis ja Euroopa gaidide suvelaagrit Prantsusmaal. Noorgaidi senine suurim füüsiline saavutus on Scoutsrännak- 32 läbitud kilomeetrit 15 kilose kotiga, ajaks 7 tundi.

14. Knuth Helekivi
ORANŽ

Vanus: 15
Kool: Tartu Mart Reiniku Kool
Iseloomustus: Knuthi lemmikvaldkondadeks on elektroonika ja mehaanika. Kooli kõrvalt tegelebki entusiastlik tehnikafanatt erinevate elektrooniliste seadmete parandamise ja ehitamisega. Näiteks on Knuthil ette näidata igati eeskujulik droon, mis isa väikese abiga valmis ehitatud sai. Samuti nokitseb poiss meelsasti 3D modelleerimise ja mehaaniliste lahenduste leidmise kallal.

15. Markus Nuut
SININE

Vanus: 17
Kool: Keila Kool
Iseloomustus: Markus peab enda tugevusteks loogikat, keemiat ja üldteadmisi. Vabal ajal murrab noormees pead sõpradega malet mängides ja põnevaid ülesandeid lahendades. Mõned korras on Markus koolis koos klassivendadega teadusteatrit teinud ja huvilistele teaduslikke katseid tutvustanud.