"Mulle saadeti see täiesti võõraste inimeste poolt, niimoodi, et Sass vaata, mis toimus klubis Hollywoodi, vaata, mis toimub siin Eestis," kirjeldas ta enda teekonda võika klipini. Koheselt võttis Henno ühendust prokuratuuri ja uurijatega ning üritas selgeks teha, kus ja millal selline kuritegu on toime pandud.

Hiljem selgus, et antud video pole filmitud meie õigusruumis ning arvatavasti leidis kuritegu aset hoopis Saksamaal, kuid Eestis hakkas video levima sel nädalavahetusel koos kuulujutuga, et ärakasutamine leidis aset Tallinnas.

Kuid Henno toonitab, et selle video jagamine on sisuliselt kriminaalkuriteo jagamine, eriti kui seda jagatakse naerusmailide ja parastava jutuga. "See on koht, kus me ühiskonnana peame endale otsa vaatama , et kui rõvedad me tegelikult oleme," lisas ta.

Sarnase teoga sai hakkama ka "Rannamajast" tuntuks saanud Ada Nelke, kes pani antud video üles oma Instagrami kontole pühapäeval. "Kui räägitakse, et "Rannamaja" on kohutav ja mida need noored ikka teevad, siis noh, osade lapsed saavad klubi põrandal kõigi ees näppu," kirjutas Ada klipi juurde. Ligi 20 minutit hiljem otsustas tõsielutäht selle video siiski eemaldada, kuid arvatavasti oli üle 10 300 jälgijaga kontolt seda näinud juba sajad inimesed.