Armastada võib, seksida mitte

Lapsevanemad tahavad oma võsukesi liigvarajaste seksikogemuste eest kaitsta. Teismeline võib armunud olla ja tõenäoliselt peabki, sest see on meisse sisse kirjutatud, kuid seksiga peaks siiski veel ootama. Varajane suguelu võib viia selleni, mis teismelisele liiga raske koorem kanda on. Armastage, kuid ärge seksige.

Samal ajal, kui kogu maailm tundub olevat modernne ning vabameelne, leidub ikkagi inimesi ning suisa suuri kogukondi, kus armastus ning seks ei ole üks ja seesama. Või siis teisiti öeldes — enne pabereid ei ole mingit seksi, abieluväline suguelu on keelatud ning jätab märgi külge kogu eluks, juhuks, kui äpardus peaks siiski juhtuma. Süütus on voorus.

Häbiväärne seks

Kui enne sai kirjutatud, et seks ei küsi vanust, siis otseselt nii see mõeldud oligi. Me ei tea täpselt, kas lasteporno ja lastepilastajad on olemas aegade algusest või on see ilming levima hakanud nüüd, mil kõik lubatud ning seetõttu igav ja rutiinne.

Kui kaks last imestunult teineteise suguelundeid vaatavad või isegi katsuvad, on see normaalne kehaavastamine ning üks osake inimanatoomia tundmaõppimisest. Kui aga täiskasvanu alaealisele sedasama teeb, mõistab ühiskond selle hukka ning algatatakse kriminaalasi.

Perverssuste tekkimises võib süüdi olla seesama hukkamõistev ühiskond, tavapärasest veidram perekond või mõni muu mõjutaja, mis inimesele hälbe ning väärastunud huvide märgi külge jätab. Igal juhul muutub lastepilastaja ohtlikuks juba järgmisetele kasvavatele põlvkondadele. Nii on teada, et lastepilastajast isa võib oma tütarde elu igaveseks rikkuda, ema tekitada poegadele vastikustunde naiste vastu või midagi veel hirmsamat.

Mida aeg edasi, seda vähem küsib seks vanust…ning ka armastus.

Häbiväärne armastus

Kas armastus, mis on nii puhas ja õilis tunne, võib olla häbiväärne? Loomulikult võib. Salajas võime armastada oma õde-venda sel moel, mis lähisugulusarmastusest kõvasti. Igasuguste normidest erineva armastuse tõttu on keelatud ka suhted õpetajate ja õpilaste vahel, arstide ja patsientide vahel, jne. Mis keelatud, see juhtub ikka. Palju on juhtunud, et õpetajad lastakse ametist lahti, kuna ei suutnud nõuetest kinni pidada. Kord juba vaba — võin teha, mis tahan!

Õpetaja-õpilase abielud ei ole harvad, vaid küllaltki sagedased ning tõesti võib juhtuda, et liit on õnnelik ja lapsed sünnivad. Kui meie näeme seal väärastumust, siis nemad armastust. Mitme otsaga asi.