1. Dorothy Stratten (s. 1960)

Vaid 17-aastaselt Playboyle poseerima hakanud Dorothy Ruth Hoogstrateni viis 20-aastaselt hauda temast pea 10 aastat vanem promootor, agent ja tulevane abikaasa Paul Snider, kelle eest hoiatas neidu ka ajakirja boss Hugh Hefner ise.

Mees tulistas modelli näkku, sidus ta keha sadomasoasendisse ning seksis pool tundi oma tapetud naise surnukehaga ning lasi siis endal ajud välja.

2. Yvette Vickers (s. 1928)

Kunagine Playboy-jänku ning B-filmide staar, keda pildistas koguni kultuslik Russ Mayer ise, leiti 2011. aastal oma kodunt mumifitseerununa. Nimelt hakkas naise kunagine tuttav imestama, et toona 82-aastase Vickersi postkast paistis tühjendamata ning ajas üle. Majja sisenedes leidis ta naise kuivetunud laiba ülakorruse põrandalt, käes telefonitoru. Surnu kõrval töötas väike soojapuhur, mis oli selleks hetkeks juba elutu Vickersi kõrval lakkamatult töötanud umbes aasta otsa.

3. Jasmin Fiore (s. 1981)

28-aastase Playboy-jänku surnukeha leiti aastal 2009 ühest prügikastist, tükeldatuna ja topituna kohvrisse. Pekstud ja surnuks kägistatud naisel olid eemaldatud kõik hambad ning ära lõigatud sõrmeotsad, et teda poleks võimalik tuvastada. Küll aga olid “jänkul” alles silikoonrinnad, mille seerianumbri järgi ta isik kindlaks tehti. Fiore elu lõpetas tema eksabikaasa Ryan Jenkins, kes oli muusikakanali VH1 tõsielusaadete osaline, kus teda mängiti vaid veidi enne mõrva sooritamist välja kui ihaldusväärset poissmeest…Pärast ametliku süüdistuse saamist poos mees ennast üles.

4. Jayne Mansfield (s.1933)

Üks esimesi Hollywoodi blonde sekspomme, kes poseeris korduvalt Playboys, sattus 1967. aastal koos laste ja mehega autoõnnetusse. Kokkupõrkel traktoreid vedanud rekkaga said surma nii Mansfield kui ta mees ning linnalegend räägib, et kuna kõrge treiler “niitis” autol katuse pealt, siis rebis see modellil pea otsast. Ametliku versiooni järgi pole võimalik seda järeldada, küll aga kirjeldavad dokumendid väga tugevaid peavigastusi.

5. Star Stowe (s. 1956)

Ellen Louise “Star” Stowe oli imekaunis Playboy-jänku, kelle jaoks jagus tema hiilgeaegadel silmi KISSi Gene Simmonsil ning kes pidutses koos Elton Johni ja Hugh Hefneriga. Paraku polnud tema tähelend pikk ning pärast esmast kiiret tõusu järgnes modelli elus pikk allakäigutee: ta hakkas tegelema prostitutsiooniga ning kuritarvitama narkootikume ja alkoholi. Märtsis 1997, vahetult enne oma 41. sünnipäeva, leiti ta pooleldi alasti kägistatuna põõsastest. Uurijate arvates sattus ta parasjagu tegutsenud sarimõrvari ohvriks .

6. Anna Nicole Smith (s. 1967)

Üks legendaarsemaid Playboy-jäneseid läbi erootikaajakirjade ajaloo, kelle surm oli sama sensatsiooniline kui kogu tema elu ja karjäär. 39-aastane naine leiti aastal 2007 surnuna ühest hotellitoast, kus ta oli üheksa erineva ravimi “kokteilist” üledoosi saanud. Modelli traagiline surm oli sellevõrra kurvem, et naine suri vaid veidi pärast seda, kui ta 20-aastane poeg narkoüledoosi tõttu otsa leidis. Vaid veidi enne surma oli Smith just sünnitanud väikese tütre.

7. Marilyn Monroe (s. 1926)

Maailma suurima seksisümboli müstiline surmalugu pole ilmselt kellelegi võõras, ent ometi oli selle vastuolulise blondini surm selle toimumise hetkel aastal 1962 suureks šokiks kogu maailmale. Vaid 36-aastasena leiti ta ravimite üledoosi kätte surnult alasti oma voodist, ulatamas telefoni järgi. Väga pikalt kahtlustati, et kuna tõendeid naise enda süü kohta oli vähe, võis tegu olla mõrvaga ning vandenõuteooriad selle kohta levivad tänaseni.