Miks on seriaal niivõrd populaarne? Seriaalis tuleb ette metsikuid pidusid, alkoholi tarvitamist ja suitsetamist ja erinevaid suhteid, kuid Skam erineb kõikidest teistest noorteseriaalidest mitut moodi. Erilisena võib välja tuua selle, et igal osatäitjal on oma Instagrami ja Facebooki konto, mida nad uuendavad, kui midagi põnevat juhtub ning nende kontodel on sadu tuhandeid jälgijaid.

Hetkel jookseb kolmas hooaeg ja seriaalis kajastatakse palju probleeme, mis on omased noortele vanuses 15-19. Seriaali populaarsus hakkas kasvama käesoleval hooajal, mis keskendub Isakile, kellel on tunded vanema poisi vastu. Vaatajatel sõnul pole varem üheski teleseriaalis LGBT paari nii siiral moel kujutatud.

Kuna "Skam" on jõudnud ka teistesse riikidesse üle maailma, on hakatud norrakeelseid episoode ka inglise keelde tõlkima. Seriaal on niivõrd populaarne, et isegi lapsevanemad tunnevad selle vastu huvi, kuid osatäitjate sõnul on see vaid positiivne, sest sellisel viisil näevad nende vanemad, millised noorte elud päriselt on ja ehk mõistavad nad nii oma laste käitumist paremini.

Vaata SIIT!

Allikas: The Guardian