Sharon Stone (50) peab leppima kaotusega — oma eksmehe Phil Bronsteiniga (57) adopteeritud p…

 
Sharon Stone (50) peab leppima kaotusega — oma eksmehe Phil Bronsteiniga (57) adopteeritud poja Roani pärast võitlev näitlejatar ei saanud last enda hoole alla, kuna kohus leidis, et tal on isa juures parem kasvukeskkond.



Sharon soovis, et kaheksa-aastane Roan koliks kasuisa juurest Põhja-Californiast tema juurde Los Angelesesse. Kohus lükkas tema palve tagasi, jättes talle võimaluse kohtuda lapsega vaid ühel või kahel nädalavahetusel kuus.
Kohtunik Anne-Christine Massullo leidis, et Sharon võimendab üle Roani terviseprobleeme. «Ema väidab, et lapsel on seljaprobleem,» ütles ta. «See väide ei ole leidnud kinnitust.»
Samuti olid kohtul andmed, et Sharon tahtis lapse lehkavate jalgade probleemi lahendada Botoxi-süstidega. Sharon on seda sestsaadik eitanud.
«Kui Stone’i nõudmisi ei täideta, keeldub ta osalemast nõustamisel, mille eesmärk on aidata tema poega,» ütles kohtunik. «Probleemi lahendamist pärsib ka see, et Stone ja Bronstein ei suuda üle olla oma isiklikest tunnetest teineteise vastu.»
Kohtu arvates pakub Bronsteini kodu Roanile kooliaasta jooksul paremat kasvukeskkonda.
Stone ja Bronstein lahutasid 2004. aastal. Kohe algas võitlus poja pärast. Stone soovis last enda hoole alla, kuid Bronstein väitis, et lapse adopteerimisest saadik hoolitsevad tema eest vaid palgatud lapsehoidjad. Mõnda aega elas Roan kolm nädalat Los Angeleses ema juures ja kolm nädalat San Franciscos isa juures. Kui kohus otsustas, et selline asjade korraldus on lapsele häiriv, leppisid Stone ja Bronstein kokku, et nad vahetavad hooldusõigust iga kahe aasta tagant. Mõni aeg tagasi otsustas Bronstein, et lapsele on siiski parem, kui ta elab püsivalt tema juures.
Sharonil on lisaks Roanile ka 2005. aastal adopteeritud poeg Laird ja 2006. aastal adopteeritud poeg Quinn, kes elavad tema juures.