Jean tõdes, et kui ta dokumentaali vaatas ja seejärel episoodi, siis talle tundus, et Jackson ei suhtunud tehtud töösse nii nagu oleks pidanud, vahendab Mirror. Seetõttu tundis ta kergendust kui osa eemaldati. "See ei olnud miski, mis mind õnnelikuks tegi. See oli miski, millega ma täielikult nõustusin."

"See kurvastab mind, kui sa vaatad dokumentaali - mida mina ja mitmed siit ka tegid - ja sa vaatad episoodi, ausalt, tundub nagu Michael Jackson oleks episoodi kasutanud millekski muuks kui selleks, mida meie planeerinud olime."

Jean tunnistab, et kuigi see on ainult tema isiklik arvamus, siis ta ei saa midagi teha, et talle asjad palju halvemad paistavad. "See ei olnud talle lihtsalt komöödia, see oli tööriist. Ma arvan, et see oli üks asjadest, mida ta kasutas, et poisse ette valmistada."

Sarja looja teab, et peab oma öelduga ettevaatlik olema, kuid rõhutab siiski veelkord, et see on tema sügav sisetunne. "Ma kaotan veidi raha ja ei ole tore kaotada üks kõige edukamaid asju, mida ma kunagi teinud olen, kuid ma tõesti arvan, et see on õige otsus."