Kui Katri Kats küsib oma loomingu eest 70-78 eurot ühe komplekti eest, siis Hiina leheküljelt AliExpress saab pea identse toote vaid nelja või viie euro eest. Loomulikult on odavam viis instastaari bikiine soetada jäänud silma ka teistele eestlastele ja Katri Katsi süüdistatakse lihtsalt inimeste petmises.

Eestlanna väidab, et tema rannarõivad on ikkagi tema disainitud ja toodetud Balil, kus tema maksab tööjõule vastavat palka ja lapsi tema õmblejatena ei kasuta.

"Ma tean, et eestlaste jaoks on 70 või 80 eurot bikiinide eest megakallis ja ma ei eeldagi, et kõik peaksid seda ostma. Selle hinna taga on ka väga eetiline asjade tootmine," väidab Instagramis skandaali kistud Katri Kats.

"Inimesed, kes töötavad nende bikiinidega, saavad ausat palka, ma ei kasuta lapstööjõudu. Kõik tingimused, milles need inimesed töötavad, on ausad ja inimlikud," lisab ta. Videos kirjeldab ta ka kogu protsessi, mis eelnes bikiinide valmimisele. Tõestuseks on tal ka pilt sellest, kuidas ta käis ostmas riiet, millest tema kallid rõivad on toodetud.

Eelmisel nädalal teatas Kroonika, et Katri Kats teenib ühe Instagrami tehtud postituse pealt 500 eurot. Lisaks eraldiseisvale postitusele sisaldab hind ka toote väljatoomist Instagrami konto 'katrikats' storys.