“Sõprade” vaadatavus Ühendriikides on umbes 30 miljonit, kuid võib arvata, et neljapäevaõhtune osa naelutas teleekraanide külge veel mõned miljonid lisasilmapaarid.

Kuigi telekanal NBC on seni küll kinnitanud, et menusarja üheksas hooaeg saab olema ka viimane hooaeg ning sari enam ekraanile ei tule, levivad siiski kõlakad, et Hollywood ei taha rahaveskist menusarja lõpetada. Teletööstuse asjatundjate sõnul toob sari liiga paljudele liiga palju sisse, et sellest kergekäeliselt loobuda ning on palju tõenäolisem, et NBC üritab sellest välja pumbata nii palju kui võimalik.

“Sõprade” staar Jennifer Aniston (pildil) pälvis hiljuti parima komöödianäitleja Emmy. “Emmy kinnitab, et nad on õigel teel. Osatäitjad mõistavad, kui hea töö see on. Nad töötavad 3,5 päeva nädalas koos parimate sõpradega ning teenivad uskumatult palju raha. Kuniks süžee on naljakas, pole mingit põhjust seda ekraanile mitte tagasi tuua,” tsiteeris Reuters ühe tundmatuks jääda soovinud eksperdi sõnu.

Väidetavalt on juba valmis kirjutatud ka stsenaariumi juhuks, kui mõni osatäitjatest peaks uue lepingu sõlmimisest lihtsalt keelduma. “Sari tuleb tagasi koos Jennifer Anistoniga kõigis seeriates või kuues kuni kaheksas seerias. Ja kui ta ei tule kogu hooaja vältel tagasi, palkavad nad mõne tugeva karakternäitleja nagu näiteks Reese Witherspoon ningmaksavad talle kuue osa eest 10 miljonit,” ennustas allikas.

Kuigi pole mingit alust arvata, et stuudio ja näitlejad kavaldaksid sarja lõpetamisest rääkides, viitavad mitmed märgid sellel, et nad on valmis jätkamist kaaluma. “Mine sa tea,” arvas Aniston. Ja Lisa Kudrow ütles hiljuti, et ei ole praegu valmis sarjaga lõplikult hüvasti jätma.