Lemmikraamat või -film. Kui soovid, et õpiksite üksteist paremini tundma, siis on ideaalne viis kinkida kallimale oma lemmikraamat või -film, mis on sulle sügava mulje jätnud. Tõenäoliselt on see poest lihtsasti leitav ja taskukohane.

Kontserdipiletid. See on suurepärane võimalus minna koos järgmisele kohtingule. Vahva kontsert on ka hea ühine mälestus, mida hiljem koos meenutada. Kuna muusikamaitsed võivad erinevad olla, siis võid sõbrapäeval kallimale öelda, et kingituseks on piletid, aga kontserdi valite koos välja. Sama kehtib ka teatri- ja kinopiletite kohta.

Mõnus õhtusöök. Mitte see tüüpiline praad, mida sa alati teed või milles pole miskit erilist. Näe vaeva, otsi retsept ja võib-olla pole paha mõte isegi enne paar korda ise harjutada veendumaks, et õigel päeval söök ikka maitsev saaks. Võid teha aga hoopis kaaslasega koos süüa, mis on omamoodi kihvt kogemus. Toit ei pea olema keeruline, aga see võiks olla midagi teistsugust, et õhtu erilisemaks muuta.

Tehke koos šokolaadi. Maiustused ja sõbrapäev käivad kokku. Võib-olla leiad mõne vahva töötoa, kuhu saate koos minna, et seal šokolaadi valmistada. Kahtlemata oleks see teile mõlemale huvitav ja magus ühine kogemus.

Spaapakett. Õues on külm ja pime ning päevad on pikad. Kahtlemata kuluks teile mõlemale ära üks lõõgastav nädalavahetus mõnes meeldivas spaas. Naudi suurt ujulat, head massaaži ja häid sööke.

Tore päev. Pole sugugi halb mõte minna ka niisama linnapeale uusi asju avastama: tore jalutuskäik vanalinnas, mõni huvitav kunstinäitus, põnev film kinos ja maitsvad saiakesed kohvikus. Võib-olla teete mõnes ilusamas kohas ka paar armsat fotot, mida on hiljem tore koos vaadata.

Väga hästi sobivad kingituseks ka isetehtud asjad. Näiteks, kui oskad kududa või heegeldada, võid valmistada mütsi või salli. Kui sulle meeldib luuletada, võid kallimale osta kauni märkmiku ja sinna kirjutada mõned read. Võimalusi on mitmeid. Kõige tähtsam on üksteisega koos midagi toredat teha ja lähedasi meeles pidada.

Allikas: bustle.com