Tippjalgrattur ja Eesti jalgratta maanteesõidu koondise peatreener valib tänavu Maxima tulevikutalentide stipendiumikonkursi raames pea 200 sportliku noore seast välja tublimad, kes saavad tunnustuseks tulevikutalendi tiitli ja kuni 1000 euro suurused stipendiumid. Mitmekordse meistrina on Kirsipuu ka ise noortele talentidele suureks eeskujuks, kuna on toonud Eestile lausa neli etapivõitu Tour de Francelt ja ühe ka Vuelta a España-lt. Ehk on just see põhjuseks, miks enam kui pooled mitmesaja tulevikutalendiks pürgija seast soovivad just sporditalendiks saada.

Kirsipuu ise usub, et suurepäraste saavutuste taga peitub suur töö. “Tuleb olla töökas ja järjekindel. Andekus võib tuua tulemuse vaid paar korda — edasise jaoks peab aga vaeva nägema,” tõi Kirsipuu välja.

Koos Kirsipuuga asuvad Maxima Eesti poolt ellukutsutud stipendiumikonkursil Tulevikutalent 2016 noori hindama ka teised oma ala tipptegijad: füüsik ja “Rakett 69” saatejuht Aigar Vaigu, ETV+ peatoimetaja Darja Saar ning laulja, näitleja ja tantsijana edu saavutanud Kristel Aaslaid.

Tulevikutalendiks kandideerinud 300 andeka õpilase hulgast valitakse 6. novembril toimuval tunnustusüritusel välja parimad neljas kategoorias: ettevõtlikkus, sport, teadus ja kultuur. Iga kategooria esikoha omanik saab unistuste elluviimiseks 1000 euro suuruse stipendiumi, 2. ja 3. koha omanikud aga vastavalt 700 ja 500 euro suuruse stipendiumi.

Jaga
Kommentaarid