Star Whores klubis Prive

  Reedetel Club Privé's käima lükatud metsik klubiprogramm jätkub sel reedel, 7.mail üritusel Magic Session: 10 aastat hiljem. Erieffektid, üllatused, visuaalid, tabud, topeltstandardid ja keelatud viljad on selle ürituse vaid mõned märksõnad.

"Üle pika aja jälle Eestisse tulla ning Club Privé's pidutseda oli minu jaoks väga positiivne kogemus. Klubi oli oma kostüümide ja kujundusega palju vaeva näinud ning kehamaalingutega müstilised tüdrukud tõmbasid rahva väga hästi käima. Minu kui fotograafi jaoks oli seal väga head pildimaterjali." - kommenteeris eelmisel reedel toimunut fotograaf Indrek Galetin.

Eelmisel reedel toimus klubis Privé üritus nimega Star Whores, mis oli pornograafilise maiguga, üle võlli keeratud seksapiilse alatooniga, futuristlik glämm-trash-rokk pidu. Eesti POP-ikoonidele, tuntud muusikutele, kaanetüdrukutele ja -poistele suunatud kohalike seltskonnalitside pidu. Baaris möllasid Indrek "Summer" Raadik ning Helen Mahmastol.
 
"Olla klubis alasti, kuid äratundmatuseni kehamaalingutega kaetud oli erakordne kogemus, lahe oli jälgida rahva reaktsioone - oli olukordi kus rahvas ehmus täiega, kui ma pimedast nurgast välja astusin. Paljud tulid küsima, et kuidas ise sellises shows osalda saaks" lisas üritusel osalenud Star Wars'i maalingutes naisterahvas.

Sellel reedel toimub klubis Privé Magic Session, mis on maagiline läbilõige klubi klassikutest kuni värskete killeriteni, see on tantsumuusika taassünd oma kõikides imelistes vormides mille eest hoolitseb Rulers Of The Deep a.k.a. DJ Meri ja P.Julm.