Esimesed kaks kaadrit kuuluvad blogija Mijale, kelle postitused on äärmiselt sulnid ja stiilipuhtad. Kuna ma kogun käekellasid, puhkab mu silm alati Mija käekellade kollektsioonil.

Järgmised kaks kaadrit kuuluvad firmale LOFT, kust olen ohtralt riideid soetanud, muu hulgas ka Loft Girli sarja kleidikesi. Pariisis asuva Park Hyatt Paris hotelliga on mul soojad mälestused - peatusin seal aastaid tagasi koos oma ema ja isaga. Kui rändan mõtteis ajas tagasi, siis olen oma vanematele iseäranis tänulik, et nad viitsisid minuga igal suvel poolele Euroopale tiiru peale teha. Alles täna mõistan tänulikkusega nende pühendumust minule ja nii saan samasugust mustrit kasutades kasvatada oma tütart.

Kuues kaader kuulub Eesti kõige armsama naeratusega lauljatarile Getter Jaanile, kelle Eurovisiooni lauluvõistluse pala kuulas mu tütar vahepeal iga päev...

Aga lähme edasi. Kellele ei meeldiks Louis Vuitton? Mina igatahes jälgin nende uusi leiutisi iga päev Instagramist.

Kaheksas kaader kuulub Eesti blogijale Kairile, kes elab Eestimaa kõige kaunimas linnas Viljandis. Viimased kaks kaadrit on Fashion Devotioni päralt. Sealt leiab fotosid alates tänavamoest lõpetades ahvatlevate aksessuaaridega. Kui mul endal kodus asjad enam kuhugi ära mahtuda ei taha, siis ongi vast mõtekas ilusaid asju hoopis Instagramist imetleda.

Ära unusta, et kui klikid iga numbri taga oleval Instagrami konto nimel, avaneb sulle nende pildigalerii. Ja liitu kindlasti Stellariumi Instagramiga, mis asub SIIN!