Oscar Wilde on öelnud: „Teadmine, et sa armastad ja sind armastatakse, toob ellu soojust ja rikkust, mida miski muu ei anna”. Sellest tulenes ka fotograaf Indreku Galetini idee teha fotod, kus on kujutatud erineva orientatsiooniga inimesed ning nende tunded.

Tänapäeva kiire elutempo juures ei leita enam aega teineteise jaoks, ollakse rahutud ja kibestunud. Fotograaf tahab näidata, et kahe inimese vaheline armastus on midagi ilusat, romantilist ja seda tuleks elus hoida. Näituse esitlusel maha müüdud fotode kogutulu annetab Galetin heategevuseks AIDS’i ennetuskeskusele. Täpselt aasta tagasi esitleti Stereo Lounge’i andekate baarmanide ja A.Le Coq’i produktiivsete meistrite koostöös valminud õllekokteile, mis koondati ühisnimetaja alla Beer Colors. Beer Colors näitab, et kui õlu seguneb õiges koguses likööri, siirupi, vahuveini ja laimiviiluga muutub see lihtsast õlust meeliülendavaks kokteiliks. 2006. aastal võitis Lounge Stereo õllekokteilide eest Hõbelusika kui põnevaim ja parim õlleserveerija.

Lounge Stereo on süstinud pealinna tänavaile energiat ja trenditeadlikust juba 3 aastat. Meeliköitev disain, aukartust äratav kokteilivalik ja suurepärane köök on just see, mis on siia kokku toonud kliendid, kellele meeldib ühendada äri, kultuur ja hea seltskond ühte hetke.

Pidustused jätkuvad reedel, 29. veebruaril klubis Privé, kus saab alguse uus üritustesari Locomotion ehk hullumeelne liikumine, mis toob külastajateni kuulsate Vibe ürituste VIP ruumis toimunud päriselu teatri. Selle reedese ürituse teemaks on Neoon Tsirkus ning autoriks nimekas Liisi Eesmaa. Lisaks loodavale silmapaistvale sisekujundusele tasub ära nimetada klounid, köielkõndijad, tulepuhujad ning žonglöörid, kes on vaid mõned osatäitjad reedesel üritusel.