Kaks päeva hiljem, 22. juunil, ärkas Rain hommikul üles, avas enda magamistoa ukse ning suundus koridori, kus olid aga lahvatanud maast laeni leegid. Järgnes ema ja õe ülesse äratamine ning ühiselt suudeti põlevast majast pääseda. Lisaks inimestele päästis pererahvas ka oma lemmikloomad. Kuid kõik isiklikud asjad - tehnika, riided ja ka jalanõud - hävisid. Ainsa asjana, mis Rainil päästa õnnestus oli 12. klassi lõpupilt.

Rakvere Erakooli 12. klass pidas oma sõna ja kohe mindi hädas perekonnale appi. Šokis perekonnale tuli appi ka Rakvere linn, kes aitas perekonnale ajutise ööbimiskoha leida.

Värskelt kooli lõpetanud Rain ja tema pere tänab südamest kõiki seni aidanud inimesi ja on üllatunud eestlaste heatahtlikusest. Veelgi suurem üllatus on aga tulemas. Nimelt on otsustanud sõnapidajad Rakvere Erakooli 12. klassi abituriendid korralda pere toetuseks heategevuskontserdi.

""Kõik ühe eest!" toimub 19. juulil Rakvere Kultuurikeskuse suures saalis, aadressil F. R. Kreutzwaldi tänav 2," täpsustab üks korraldajatest Rainer Villak ning lisab, et üritus algab kell 18. "Tähtis ei ole see kui suur või väike on toetus, tähtis on iga toetus," rõhutab Villak: "Meie eesmärk on Rainile pakkuda nii palju tuge kui võimalik. Kogu kontserdi tulu läheb perekond Sammalselgide maja taastamisele. Hinnanguliselt on vaja selleks vähemalt 20 000 eurot."

Heategevusüritusele on end kirja pannud mitmed tuntud Eesti artistid: Maxtract, Kozinak, Bonzo, R.V, J.R Rhymes, Laura Mätlik. Üritust veab Rakvere Teatri näitleja Margus Grosnõi. Ürituse pilet kohapealt soetades on 10 eurot. Piletit saab osta ka eelmüügist, võttes kontakti Rainer Villakuga. "Minuga on kõige parem kontakteeruda Facebooki teel või numbril 5561 4815."

"Suur tänu Rakvere linnale, Rakvere Kultuurikeskusele ja Saundlandile, kes meile appi tulid ja igati meid toetanud on. Rakveres hoitakse kokku!" on Villak silmnähtavalt rõõmus ning ootab teid kõiki 19. juunil kell 18 algavale heategevuskontsertile: "Aitame kõik koos perekond Sammelselgi jalgadele!"

Kui on võimalik perekonnale asju annetada (näiteks mööbel), palutakse ühendust võtta Victoria Kusmaga ja Emma Sventeriga.

Rahalised annetus on oodatud otse peretütre Ave Kaisa arveldusarvele.

AVE KAISA SAMMELSELG EE591010011795941220

Jaga
Kommentaarid