87-aastane mees on elu jooksul töötanud finantsnõustajana, kuid nüüd kavatseb ta hoopis autojuhiks saada.

"Ma kannatan paljude hädade käes, kõige raskemaks on see, et ma ei saa väga hästi liikuda ja mul on rinnavähk," sõnas Roberti abikaasa Jelaine Blocksom ajakirjale People. "Mul on diagnoositud astma, samuti on mul raske hingata. Eelmisel kuul käisin ma kaks korda haiglas. Tundub, nagu kõik laguneks koost."

Paar on müünud maha enamus enda maisest varast, et maksta naise ravi eest. Nad olid samuti sunnitud välja kolima oma Ohios asuvast majast, uueks elupaigaks on korter, seal saab ka 87-aastane Jelaine paremini liikuda.

"Mulle on alati sõitmine meeldinud, seega mõtlesin, et äkki saan selle tööga veidi raha teenida. See oleks minu jaoks parim viis, kuidas raha teenida," sõnas mees.

Kuna USA-s on veoteenuseid osutavatel firmadel tööjõuga kitsas käes, siis tervitatakse hea meelega uusi inimesi. Samuti on suurenenud nõudlus, kuna veebikaubamajad nagu Amazon müüvad palju kaupa, mis on vaja inimestele koju kätte viia.

Jelaine ei ole ole väga päri mõttega, et abikaasa nii kõrges vanuses tööle naaseb, kuid aina kuhjuvad arved ei jäta truule ja armastavale abikaasale muud valikut.

"Ma loodan, et ta ei tee seda, aga ta ei näe mitte mingit muud võimalust," sõnas naine. "See on kindlasti raske, aga kõige keerulisem on see tema jaoks, kuna ta hoolitseb minu ja meie elamise eest. Ma jõuan talle ainult süüa teha!"

Hiljuti USA-s tehtud uuring näitas, et 65-aastaste ja vanemate inimeste pankrotistumine on alates 1991. aastast tõusnud tervelt 204 protsenti. Selle põhjuseks on kuhjuvad meditsiiniarved ja langenud sissetulekud.

Robert loodab, et ta saab töötada enda kodu lähedal ja nädalavahetustel, siis saab ta hoolitseda ka haige abikaasa eest. Väärikas eas härra hakkab septembris kulleri koolitusel käima.

Paari toetuseks on üles seatud ka ühisrahastuskampaania, eesmärgiks on koguda 10 000 dollarit.

Kui daamilt küsiti, mida armastab ta oma abikaasa juures kõige rohkem, tõdes naine, et valikuid on väga palju.

"Ma ei suuda isegi seda kõike välja öelda. Ma armastan teda siiani nõnda, nagu tegin 65 aastat tagasi. Ta on väga hea mees: aus, truu ja usaldusväärne," kiitis naine. "Kõik head asjad, mida ühes mehes võiks tahta!"