Praeguseks me teame, kuidas Anistoni ja Pitti suhe edasi läks. Viie aasta pärast sattus viimane filmivõtetele koos Angelina Joliega, armus ära ning liit Anistoniga purunes. Hiljem sai Pitt uues abielus kuue lapse isaks, kuid hiljuti 50. sünnipäeva tähistanud Aniston pole siiani pereloomisega veel alustanud.

Palju spekuleeriti, et Aniston ei soovinudki lapsi, vaid tema jaoks oli tähtis karjäär. "Ühtegi meest, kes on lahutamas, ei süüdistataks selles, et ta valis karjääri laste asemel. See ajab mind kuradi vihale. Ma pole kordagi öelnud, et ma ei soovi lapsi," paljastas Aniston Vanity Fairile pärast lahkuminekut Pittist.

Tuleb välja, et nende suhte ajal polnud Pitt hoopis valmis lasteks. Alles pärast Joliega kohtumist hakkas ta pereloomisele mõtlema. Täpselt enne Pittiga kohtumist oli Angelina adopteerinud poja Maddoxi ning automaatselt sai ka Brad osaks nende perekonnast. Seetõttu ei jäänud näitlejale muud valikut, kui hakatagi mõtlema ka järglaste peale.

Väljaande CheatSheet arvates oligi põhjuseks, miks Pitt ja Aniston kunagi pereõnne ei saanud nautida see, et meespool ei jõudnud nende abielu ajal end veel pereloomisele pühendada.