Teisipäeval, 4. septembril kell 18.45 esilinastuv “Salaring” räägib tüdrukust nimega Cassie (Brit Robertson), kes ema traagilise kaotuse järel kolib elama väikelinna oma vanaema juurde ning avastab, et on tegelikult nõid ning nõidade ühenduse liige. Kuid lisaks kõigele saab tüdruk teada, et just tema on see võti, mis taasavab sajandeid kestnud võitluse hea ning kurja vahel. Cassie’st saab salajase ühenduse viimane liige, kus otsitakse liitlasi ning kasvavad pinged, sest igaüks soovib pääseda võimule.

Algav sügiskuu toob taas kokku parimad sõbrad. Teisipäeval, 11. septembril kell 21.55 saab kaasa elada menusarjale “Seks ja linn” alates selle päris esimesest osast. Suurlinna elu ja sõbrannade intrigeerivaid suhteid ja sündmusi kirjeldav sari on eetris esmaspäevast neljapäevani algusega kell 21.55. Kolmapäeval, 5. septembril stardib aga telesarja “Ettearvamatu elu” (Life Unexpected) esimene hooaeg, mida saab näha argipäeviti algusega kell 15.30.

Lisaks soovitab Sony Entertainment Television korraldada septembris koos sõpradega mõnusaid filmiõhtuid. Igal laupäeval algusega kell 21.45 linastuvad põnevad mängufilmid nagu “Luigeprintsess 2: Lossi saladus” (The Swan Princess and The Secret of the Castle), “Sügislegendid” (Legends of the Fall), “Juhuslik õnn” (It Could Happen To You) ja “Suur kala” (Big Fish).

Eesti televaatajatele on Sony Entertainment Television nähtav Elioni, STV, Telseti ja Starmani vahendusel, samuti ZuumTV omanikele. Lisaks Hollywoodi juhtivate filmistuudiote filmidele pakub kanal vaatajatele populaarseid sarju nagu "Franklin ja Bash“, “Sõbrad”, “Räpane seksikas raha”, „Kollanokad“, kokandussadet “Minu köök on parim” ja draamasarju nagu "Kiirabihaigla" ja „Hotell Babylon“.