No tere, Robin! Hea meel tuttavaks saada, kuidas Sul läheb?

Oi, suurepäraselt, aga siin Oslos on hetkel veidi külm. Teil seal Tallinnas on soojem, ma loodan? 

Muidugi on meil soojem. Lisaks on siin palju asju, mida tasub näha. Kauaks plaanite jääda?

Tead, me saame kahjuks ainult ühe päeva olla, sest käesolev tuuri osa on jube pingeline ja ees ootab kauge sõit Varssavisse. Aga kuhu sa soovitad minna ja mida vaadata?

Teie soojendusbänd Dramamama on juba pillid kohvrist välja pakkinud ja ootab, et saaks Teid viia oma lemmikkohtadesse. Ma usaldaks nende maitset!

Ahjaa, õige küll (naerab). Dramamama on ju see bänd, kes teeb mõnusat rokkenrolli ja bluusi. Peakski minema ja need poisid veel korra Youtube'ist üle vaatama, siis saame ka peole minna.

Kuidas Teil üldse selle pidutsemisega lood on? Ma olen kuulnud, et olete väga tervisliku eluviisiga?

Kusjuures, vastab tõele! Me oleme kõik taimetoitlased. Ma praegugi joon mahla, kus on sees...oot, ma vaatan...spinat, sidrun, õun, porgand ja ingver. Aga ma ei saa öelda, et me üldse ei pidutseks. Eks need hevimeeste stereotüübid eksisteerivad põhjusega, aga meie pole päris kindlasti need musternäidised karmidest peoloomadest...õnneks! (muigab)

Olgu, räägime nüüd Teie muusikast. Kuidas on see võimalik, et kutid, kes, olgem ausad, on suhteliselt noored, teevad sellist muusikat, mida pole juba ammu kuuldud ega nähtud?

Oi, nüüd panid küll naelapea pihta! Asi ongi selles, et me teeme ja kuulame ja elame seda muusikat kogu hingega! Ilma algupärase bluesi, souli ja jazzita ei saa! Meid mõjutab kõik, mis on ehe - alates Chuck Berryst, Little Richardist, Jimi Hendrixist lõpetades psühhedeelse Pink Floydi ja Led Zeppeliniga.

Kas peate end õnnelikuks, et sattusite kokku just siis, kui inimestel taas sellise muusika isu tekkis? 

Ma ei tea, kas me oleme õnnega koos või lihtsalt liiga rumalad, et midagi uut leiutama hakata (naerab) Ei, tegelikult ... muusika, millel on ajalugu - see on meie teema! Muusika tegemises pole midagi keerulist, kui teha asja südamega ja mitte raha pärast. Hoolimata sellest, et kolme aastaga oleme välja andnud kolm plaati ja teinud kaks Euroopa ringreisi, oleme siiani täiesti lihtsad poisid, esineme mõnikord jumalamuidu ja keegi ei sõida Maserattidega ringi. Aga tänane Oslo kontsert oli muide välja müüdud, kas Tallinna oma on juba ka?

Ei, veel mitte! Aga siis, kui nad seda intervjuud loevad, siis äkki tulevad?

Arvad? (naerab) Novot, kirjuta siis hästi! Näeme 22. novembril Tallinnas, tule viska käppa ka, eks?

Muidugi tuleme ja viskame käppa. Eriti veel sellisele toredale pundile nagu Rival Sons!

VAATA, kuidas nad suvel Londonis High Voltage festivalil rokkisid!

Fakte:

  • Kriitikud ennustavad Rival Sonsile hiilgavat tulevikku ja võrdlevad neid lisaks Led Zeppelinile ja Pink Floyd'ile ka Jimi Hendrixi, The Who ja Steppenwolfiga.
  • Kõik ansambli 4 liiget on päris Los Angelesest, kokku tuldi 2008. aastal ning esimene plaat "Before the Fire" tuli kaks aastat hiljem ja oli nii hea, et Alice Cooper ja Kid Rock võtsid nad kohe oma tuuridele kaasa.
  • Teine tuur oli koos legendaarsete ansamblitega Judas Priest ja Queensryche ning vahetult enne meile jõudmist on bändil lõppemas tuur koos Evanescence’ga.
  • Sel aastal ilmus album "Pressure & Time", mille kujundas sama mees, kes Led Zeppelini albumeid ja Pink Floydi albumi “Dark Side of The Moon”.