Konkursi on võitnud näiteks Aldo Järvsoo, Oksana Tandit ja Liisi Eesmaa.

Supernoova konkurss toimub traditsiooniliselt kahes võistluskategoorias — nooremas ja vanemas. Mõlemas kategoorias toimub eelvoor, kus rahvusvaheline žürii valib eelnevalt esitatud anonüümsete kavandite alusel välja mõlemast vanuserühmast kümme finalisti.

Osavõtutingimuseks vanemale kategooriale on juuniks 2008 omandatud keskharidus. Oodatud on kõik professionaalsed moedisainerid, tudengid, amatöörid, ülikooli lõpetanud, vabakutselised ja teised üle 20-aastased põhiharidusega isikud.

Noorema grupi konkurentsis saavad kaasa lüüa kõik juuni 2008 seisuga keskharidust omandavad isikud ehk siis need, kes on omandanud põhihariduse ja hetkel õpivad keskharidusasutuses.

SuperNoova moedisainerite konkurssi peakorraldaja Helen Mahmastol soovitab osalejatel esitada oma idee võimalikult terviklikuna.

„Möödunud aastane žürii tõstis eelvoorus esile Triinu Pungitsa töö, viidates fotolavastuse terviklikusele, mis toetas kollektsiooni sõnumi jõudmist vaatajani,“ lisas Mahmastol.

“Kutsume tänavu osa võtma kõiki, kes on eelnevatel aastatel jõudnud finaali, osalenud eelvoorus või vaid kaalunud osalemist. Juubelile kohaselt on auhinnavalik tavapärasest külluslikum, lisaks peaauhindadele, vanema kategooria võitja saab 50 000 krooni ja noorema kategooria võitja 20 000 krooni, pannakse välja ka mitmeid hinnalisi eriauhindu.”

Kavandeid oodatakse 17. aprillini, siis selgitatakse välja juunikuisel lõppvõistlusel osalevad finalistid.