48-aastane Zavorotnjuk on olnud abielus kolmel korral, kuid tema üks kurikuulsamaid suhteid oli hoopis tema ekraanipartner Sergey Zhigunoviga. Staarid mängisid koos populaarses hittseriaalis "Моя прекрасная няня" ning mees jättis Zavorotnjuki pärast maha ka oma abikaasa ja lapsed. 2007. aastal alanud armusuhe sai läbi juba järgmine aasta ning näitlejatar ütles hiljem, et see suhe oli suur viga. Oma abikaasast Vera Novikovast lahutanud Zhigunov läks oma pere juurde tagasi ning Novikova ja Zhigunov abiellusid taas 2009. aastal.

Vahetult pärast lahkuminekut Zhigunovist kohtus Zavorotnjuk oma praeguse abikaasa Peter Tšernõševiga ning pärast kümme aastat kestnud abielu said nad esimese ühise lapse eelmise aasta lõpus. Salatsev Zavorotnjuk teatas beebi sünnist avalikust alles selle aasta märtsikuus.

Kuid kolme lapse emal on ka suuri finantsprobleeme olnud viimastel aastatel. Vahetult pärast abiellumist otsustasid Zavorotnjuk ja endine iluuisutaja Tšernõšev avada uisukeskuse Krimmi poolsaarel. Äri ei läinud aga hästi käima ning paar kaotas palju raha.

Kuid 2012. aastal otsustasid nad osta uue maja ning nad võtsid pangast 435 000 dollari suuruse laenu, mille ta lubas aasta jooksul tagasi maksta. Kuid pärast dollari ja rubla vahetuskursi suurt muutust tõusis Zavorotnjuki laenusumma märgatavalt ning ta ei maksnud enam pangale sentigi.

Sellest saadik käisid pank ja näitlejatar kohtuteed mitu aastat ning ametnikud üritasid ka naise vara arestida. Lõpuks sai Zavorotnjuk kohtus võidu ning ta maksis esialgselt laenuks võetud summa tagasi.