Surfilaagri peakorraldaja Priit Valkna sõnul sobitub Elephants from Neptune nakatav rifirokk festivali meeleoluga ideaalselt. “Selle aasta Eesti Muusikaauhindade galal tunnistati “Pressure & Pleasure” Aasta Rokkalbumiks. Suve jooksul astub bänd lavalaudadele muuhulgas Soomes, Lätis, Leedus, Itaalias, Venemaal ja Valgevenes ja meil on suur rõõm muusikuid Surfilaagris reedesel päeval kuulata!” Igal nejapäeval kuni festivalini avalikustab Surfilaager uue esineja.

Elephants From Neptune andis 2012. aasta aprillis välja oma esimese täispika albumi, mis pälvis Eesti Muusikaauhindade jagamisel kaks nominatsiooni. Nende looming on saanud Eesti alternatiivmuusika skene lemmikuks ja pälvinud ka kriitikute poolehoiu. 2012. aasta juulis oli bänd erikülaliseks maailmakuulsa USA rokkbändi Red Hot Chili Peppersi Tallinna kontserdil, kus esineti ligi 30 000 pealise publiku ees. Viimase kahe aasta jooksul on ansambel andnud kontserte enamustel regiooni suurimatel festivalidel, esinedes mõlemal aastal Positivus festivalil kui ka Soomes Rock The Beach ja Lost In Music festivalil.

2013. aasta Tallinn Music Weekil võitis Elephants From Neptune Skype'i "Go Change The World" peaauhinna. 2014. aasta alguses esines bänd ülemaailmselt hinnatud showcase-festivalil Eurosonic. Oktoobris ilmus bändi kauaoodatud teine täispikk album pealkirjaga "Pressure & Pleasure". Plaat sai koheselt suurepärase vastuvõtu osaliseks nii kriitikute kui ka fännide poolt.

17. korda toimuv piirkonna suurim surfiüritus Surfilaager 2015 toimub 16.-19. juulil Roosta rannas. Nelja päeva jooksul toimuvad koolitused ja võistlused nii purjelaua, lohe, kui aerulauaharrastajatele, muuhulgas peetakse Surfilaagris Eesti Meistrivõislused SUP sõidus ehk aerulauasurfis.

Keskkonnasäästlike põhimõtete järgi korraldatud festivali pakub külastajatele ka tavapäraselt ulatuslikku meelelahutusprogrammi koos nauditava muusikavalikuga.

Täna on viimane päev soetada Surfilaagri 4-päeva pass soodushinnaga alates 15 eurot.