13. korda toimuv Surfilaager pakub sel aastal varasemast enam võimalusi surfiga tegelemiseks ja seltskondlikuks tegevuseks. „Meil on hea meel tõdeda, et juba avamiseks on Roostale kohale tulnud nõnda palju surfihuvilisi. Usume, et seekordne Surfilaagri programm pakub kõigile parajalt sportlikku tegevust ja meelelahutust,“ kommenteeris Alar Vettik, Battery Surfilaagri peakorraldaja. Eelmisel aastal külastas Surfilaagrit kokku üle 2500 inimese.

„Oleme sel aastal kahekordistanud ka koolituste arvu ja loodame, et aina enam inimesi avastab enda jaoks selle spordiala – ka ilm on selleks suurepärane,“ lisas Erno Kaasik Eesti Purjalaualiidust.

Seekordse Surfilaagri programm on tihe- reedel toimub naistele atraktiivne võistlus Roxy Ladies Surf ning samuti Minu Esimene võistlus neile, kes võistluspalavikku varem tundnud pole. Laupäeval toimub harrastajate klassis võistlus Bacardi Fun II.

Seltskondliku- ja meelelahutusliku poole pealt saab Surfilaagris muuhulgas õppida Martin Saare käe all kunsti ning päevajuhi Anatoli Tafitšuki juhtimisel toimuvad seltskondlikud mängud kalipsoheitest trummiõppeni Tantsuakadeemia algatusel toimub „Tantsud surfariga“, kus surfiklubide paarid oma tantsuoskuse proovile panevad.

Õhtul saab nautida head muusikat, kui astuvad üles Martin Saar, Mihkel Mattiisen, Aides, Võõras, Outloudz, Dramamama ning Denise Fontoura.