Hollywoodi Suri-hullustus on viinud selleni, et majandusajakiri Forbes on Tom Cr…

 

 
Hollywoodi Suri-hullustus on viinud selleni, et majandusajakiri Forbes on Tom Cruise’i ja Katie Holmesi kaheaastase tütre kuulutanud Hollywoodi kuumimaks lapseks.
Forbes seadis alla-viieaastased staaride võsud pingeritta meediakajastuse järgi. Suri Cruise tõusis kiirelt esikohale, jättes selja taha Shiloh Jolie-Pitti, Zahara Jolie-Pitti, Pax Jolie-Pitti (Brad Pitti ja Angelina Jolie lapsed), Sam Alexis Woodsi (Tiger Woodsi tütar), Cruz Beckhami (Victoria ja David Beckhami poeg), Matilda Rose Ledgeri (Heath Ledgeri tütar), David Banda (Madonna poeg), Sean Preston Federline’i (Britney Spearsi poeg) ja Sam Sheeni (Charlie Sheeni ja Denise Richardsi tütar).
Mis staar-laste vanematesse puutub, siis vähemalt populaarseima lapse Suri isa Tom Cruise on täiesti rahul, et tema tütart nii palju pildistatakse. «Lapsevanemana tahad sa last muidugi kaitsta, aga Suri on väga avatud ja soe laps, kes lehvitab inimestele tänaval. Ta on nii rõõmus ja lõbus tüdruk,» rääkis ta hiljutises intervjuus. «Ma pean ütlema, et mõned neist paparatsofotodest on lihtsalt fantastilised!»