Mis eesmärki galaõhtu täidab?
Crescendo korraldatav galaõhtu "Believe" annab kuulajale ja vaatajatele võimaluse läbi video, muusika ja jutustuste saada osa artistide isiklikest lugudest, kuidas nad jõudsid oma unistusteni. Kontserdil astuvad lisaks Susan Boyle'ile üles veel Rebecca Kontus, nelja Grammy'ga auhinnatud Israel Houghton koos oma jazz-funk-gospel ansambliga New Breed ning armastatud Tõnis Mägi. Muusikalise osa põimivad tervikuks Jaan Tammsalu ja Josh McDowelli mõtisklused.
Kogu õhtu saab olema otsekui üks kaasahaarav jutustus, mille lõpetab Susan Boyle, innustades meid jõudma oma unistusteni. Susaniga koos on laval Rahvusooper Estonia poistekoor ja saateansambel.

Millise sõnumiga Susan Boyle Eestisse tuleb? Mis tema eriliseks teeb?
Susan ütles oma viimases sõnavõtus, et ta ootab väga oma kontserti Eestis ning kutsub kõiki kuulajaid koos endaga unistama. Laulda riigis, millel on nii rikkalik kultuurpärand, on tema jaoks väga tähendusrikas.
See, mis Susaniga viimase kolme aasta jooksul on juhtunud, on ime. Otsekui üks tõeline Tuhkatriinu lugu, ainult et päriselus.
Ta osales briti talendisaates, kus alguses paljud teda ei sallinud, tõsiselt ei võtnud ning isegi pilkasid. Seni, kuni ta laulma hakkas ning kõiki hetkega lummas

Kuidas Susan Boyle'i lugu sind isiklikult kõnetab?
Mulle ei meenu ühtegi teist näidet ühestki inimesest, kelle elu oleks päeva pealt nii kardinaalselt muutunud. See et ta otsustas minna saatesse, sest tal oli unistus, on hea näide kuidas eesmärkide poole tuleb püüelda. Ja siis need eesmärgid ka täituvad. 

Oma esimese, 2009. aastal välja antud albumiga “I Dreamed a Dream”, sai Boyle Amazonis kiiresti enimmüüdavaks uustulnukast artistiks. Album lendas 21 riigis edetabelite tippu ja esimese 14 kuuga oli seda müüdud 14 miljonit eksemplari. Ühtlasi purustas ta oma eduga ka biitlite nimel enam kui pool sajandit püsinud müügirekordid, püsides kahe järjestikuse plaadiga edetabelite tipus samaaegselt nii Ameerikas kui ka Suurbritannias.
Ent kõige juures on lauljatar säilitanud oma alandlikkuse ja tagasihoidlikkuse.
Paljud ütlevad, et seda fenomenaalset, heas mõttes lausa “hullu tädi” lihtsalt peab korra elus oma silmaga nägema!

Kellele on see gala mõeldud?
2012. aasta suvel toimub Eestis kontserte, mis on mõeldud väga erinevate muusikastiilide armastajatele.
“Believe” sobib kõikidele. See võib olla suurepärane kingitus kooliaasta lõpetamise puhul. Susani lugu ei jäta külmaks ei noori ega vanu.

Viimane suurem asi, mida korraldasid, oli kultuuripealinna lõputseremoonia? Kuidas sa sellega rahule jäid?
See oli õnnestumine. Tallinna linn läks maailma ajalukku sellega, et kõik vanalinna kirikute kellad mängisid ühte muusikateost. Ja ligi 20 000 vanalinna tulnud inimest said kauni elamuse hämardatud vanalinnas. Balti meediakooli tudengid tegid sellest ka filmi. 

Believe toimub kirikute nädala raames - mis nädal see on, mida põnevat Eestimaale tähendab ning mis on selle nädala eesmärk?
Kirikute nädal on Agape Eesti, Tallinna Kesklinna Valitsuse, Tallinna kirikute ja teiste kaaskorraldajate poolt korraldatud sündmus. See pakub mitmekesist Euroopa traditsioonilistele väärtushinnangutele tuginevat programmi. On meelelahutust, näiteks illusioonikunstnik Andre Kole, miim Carlos Martinez jt, on erienvaid sündmusi, kontserte, näiteks Kiievi sümfooniaorkester ja palju muud.
Kirikud on avatud. Kes soovib, võib külastada kirikutes toimuvaid palvuseid.