Väike Surrey poiss Ethan Ferrier, kes oli äsja kirjutama õppinud, kirjutas oma elu esimese kirja "pahadele meestele", kes varastasid tema spanjeli nimega Fern. Poisike oli vaid 2-aastane, kui koer kaduma läks, kuid veel tänaseni pole ta sõpra unustanud. "Pahadele meestele, kes võtsid Ferni. Kas Fern võib nüüd palun koju tulla. Ma igatsen teda," seisab mudilase igatsevas läkituses, mille alla oli joonistanud kogu pere koos koeraga.

Ethani vanemad jagasid postitust sotsialmeedias ning ei läinud kaua, kui see juba massiliselt levima hakkas ning inimesi kaasa haaras kes pere toetuseks omakorda hashtagiga #findfern uusi postitusi jagama hakkasid.

Poisi ema usub, et koer varastati, kuna vaid kaks kuud varem levisid meedias fotod hertsoginna Catherine'i uuest lemmikust, sama tõugu ja värvi koerast Lupost. Nimelt on pärast seda nõudlus mustade spanjelite järele meeletult tõusnud ning koeraaretajatele tulus äri. Ka loomakaitsjad on perega sama meelt ning püüavad tõmmata tähelepanu järjest kasvavale loomaröövide probleemile.