Alates 2003. aastast on paljugi muutunud ning kõigil pole sugugi võrdselt hästi läinud. Suurbritannia peaministrit kehastanud Hugh Grant, seksiseiklusi jahtiv Colin ehk Kris Marshall, abikaasat leinav pereisa Daniel ehk Liam Neeson, salakaval Ameerika president Billy Bob Thornton ja armuvalus Mark ehk Andrew Lincoln on märgatavalt koltunud. Seksika sekretäriga flirtinud firmajuht Harry't kehastanud Alan Rickman läks kahjuks 2016. aastal manalateele.

Õnneks on peaministri südamedaam Natalie ehk Martine McCutcheon endiselt äratuntav ning väärikalt on vananenud ka Laura Linney, Emma Thompson ja January Jones. Erakordselt kauniks ja naiselikuks on aastad muutnud Keira Knightley. Vananemine on hästi mõjunud ka petetud kirjanik Jamie'le ehk Colin Firthile ja hella hurmurit Carli mänginud Rodrigo Santoro ainsaks vananemismärgiks on hallisegune habe muidu siledail palgeil. Lisaks tegutseb täies elujõus edasi ropu suuga rokkar Billy Macki kehastanud Bill Nighy, kes ei näi olevat päevagi vananenud.

Lapsed Sam ja Joanna ehk Thomas Sangster ja Olivia Olson on suureks sirgunud ning tegemas peadpööritavaid karjääre — Thomas noore näitleja ning Olivia paljulubava lauljatarina. Kirjanik Jamie portugallasest südamedaam Auréliat kehastanud Lúcia Moniz on Portugalis ning riukalikku sekretär Miat kehastanud Heike Makatsch Saksamaal suurteks staarideks, kes figureerinud lugematutes kodumaistes filmides ja teleseriaalides.