Konverents on ühtviisi mõeldud nii noortele, kõigile noori karjäärivalikute langetamisel suunavatele inimestele, kui kõigile teistele huvilistele. Inspireeritud inimene on motiveeritud ja suhtub oma tegemistesse palju suurema innuga, kui keegi teine.

Noortele püüavad nõu ja kogemustega eeskujuks olla paljud oma ala tõelised tipptegijad. Konverentsil astuvad üles mitmed noortele tähtsad eeskujud. Näiteks armastatud lauljatar Tanja Mihhailova, kes eesti keele oskuse abil muutis oma elu kardinaalselt, pikaaegne presidendi peakokk ja praegune Foodstudio omanik Indrek Kivisalu, kes tahtejõu ja ränga tööga võitles ennast Eesti tippkokkade esiridadesse, omamata isegi seda päris õiget paberit. Üles astub ka Euroopa suurima ekstreemspordivõistluse Simple Session korraldaja Mario Kalmre, kelle lihtsast koos vennaga unistatud unistusest kasvas välja lausa elustiil ning tohutu rahvusvaheline suurüritus, muusikaprodutsent, muusik ja laulukirjutaja Sven Lõhmus, kes annab näpunäiteid, kuidas elus läbi lüüa, muusik ja kunstnik Leslie Laasner, kes vaatleb loovust kui elatusvahendit. Pealtnägija saatejuht Anna Gavronski avaldab saladuse, kuidas noorelt võimalikult kaugele jõuda. Näha ja kuulda saab ka Taxify loojat Markus Villigit, kes alustas ettevõtlusega juba gümnaasiumis, Arina Baranovskaja räägib Iris Janvieri moebrändi saabumisest teiste moehiiglaste kõrvale jt.

Esimene konverentsipäev lõppeb Liis Lemsalu bändi LIVE kontserdiga, ka Liis pakub noortele inspiratsiooni, valgustades bändielu tagamaid. Kokku osaleb konverentsil 25 tippspetsialisti väga erinevatest valdkondadest. Konverentsi juhib Terevisiooni saatejuht Urmas Vaino.

Kõik esinejad panustavad üritusse kogu hingest. Tule konverentsile, Sind ootab võimas inspiratsioonilaeng!

  • Noorte inspiratsioonisündmus Teeviit 2015 — vaata lähemalt SIIT!
Jaga
Kommentaarid