Suvegurmee sündmustesari leiab esimest korda aset Kadrioru pargi lilleaias. Festivali eesmärgiks on pakkuda istekohaga ja taskukohase hinnaga maitse- ja muusikaelamust romantilises aias.

Suvegurmee korraldaja Mirko Miilits vastab lugeja väidetele:

Järjekorrad. Me ei osanud prognoosida üritusele sellist menu ja nii suurt külastajate hulka ja seetõttu tekkiski toidutelkide juures järjekord. Järgmistel festivali päevadel sai see mure lahendatud lisamüügikohtade tekitamise näol. Siinkohal meiepoolsed vabandused 16. augusti külastajate ees, kes pidid tavapärasest kauem järjekorras seisma. 

Cateringi teenindus halb. Cateringi teenust pakub oma ala tunnustatud ettevõte Menu Catering, kes on arvukalt ja erineva mastaabiga sündmusi toitlustanud Kadrioru pargis. Oleme catering-firmaga probleeme arutanud ja konkreetne teenindaja on oma vigadest õppinud. 

Menüü ei ole gurmeelik. Menüü oli koostatud nii, et inimene saaks taskukohase hinnaga maitsta vabas õhus tavapärasest suvetuurist erilisemat ja maitseelamust pakkuvat toitu. Menüüs on mitmeid tipprestoranidest pärit suupisteid, praade jms. Loomulikult ei ole võimalik pakkuda nii lühikese aja jooksul mitmesajale inimesele restoranilaua kogemust. Menüüga saab tutvuda SIIN


Kaardimakse võimalusi polnud.
Nii piletikassas kui peamises cateringi telgis olid olemas makseterminalid. Toitlustaja sõnul toimetati terminal vajadusel vastavasse müügipunkti. 

Prügikaste polnud. Kõikide toidutelkide ümbruses oli arvukalt mahukaid prügikaste. 

Toolid mustad/märjad. Toolid paigutati festivali alale juba 15.08 õhtul, mil neid ka esimene kord pesti. Kõiki toole puhastati enne külastajate saabumist neljal korral. Tegemist on vabas õhus toimuva sündmusega ja ilmastikuolude eest pole keegi kaitstud.

"Eilse, 17.08 toimunud kontserdi külastajad on saatnud meile eranditult positiivset tagasisidet," kinnitas Miilits.

"Täna, 18. augustil toimub festivali viimane kontsert, kus esinevad Liisi Koikson bändiga ning ansambel Traffic unplugged kavaga. Kutsume kõiki kuulama ja veenduma, et tegu on imelise kontserdipaiga, heade artistide ja täiesti tasemel joogi- ja toiduvalikuga," lisab korraldaja.

Star Management on korraldanud üle saja erinevas suuruses kontserdi. Viimati viidi edukalt lõpule Anne Veski juubelituur, mis oli konkurentsitult selle aasta populaarseim suvetuur.

"Täname kõiki tagasiside andjaid ja vabandame ebameeldivuste pärast, mis tekkisid toitlustamisega seoses," vabandab korraldusmeeskond.