Kahtlustatakse juba aastaid, et restoranitöötajad koguvad laudadelt kokku järelejäänud pitsad, sätivad need taldrikule, lisavad juustu, soojendavad üles ja pakuvad seda kui värsket pitsat järgmisele klientidele.

Video käigus tegi Dawson ka katse, külastades restorani ja tellides sealt erinevate katetega pitsad. Toidu kätte saades oli juutuuber jahmunud, sest pitsaviilud ei sobinud kokku ega moodustanud ühtlast ringi. Mõned viilud olid teistest lühemad, mitmed vorsti lõikekohad ei sobinud kõrval olevaga ning pitsast oleks justkui üks viil vähem.

Foto: kuvatõmmis/ Youtube.com

Dawsoni video sai vähem kui 24 tunniga rohkem kui 7 miljonit vaatamist ning paljud hakkasid jagama enda kogemusi Chuck E. Cheese pitsadest, mis läksid kokku juutuuberi teooriaga. Tänaseks on videol ligi 30 miljonit vaatamist.

Restoran lükkab kõik kahtlused ümber, väites Buzzfeedile, et kuna kõik pitsad valmistatakse kohapeal tellimuse peale värskest toorainest, siis kõik pitsad ei saagi olla ideaalse kujuga, kuid vaatamata sellele on need alati maitsvad.

Üks endine töötaja Katherine Early, kes valmistas Chuck E. Cheese’s pitsasid, ütles, et oma töötamise perioodil ei näinud ta kunagi, et järelejäänud pitsa oleks toodud tagasi kööki, vaid visati otse prügikasti.