8. jaanuari õhtul kuulutati suurejoonelisel aasta stiilsete galal välja 2008. aasta stiilseim naine ja stiilseim mees. Siin nad on: Maarja-Liis Ilus ja Taavi Eelmaa.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajakirja Stiil lugejad valisid korraldatud küsitluses möödunud aasta stiilseimaks naiseks Maarja-Liis Ilusa ning meheks Taavi Eelmaa.
Ajakirja Stiil peatoimetaja Kristi Pärn-Valdoja sõnul võitis Maarja-Liis peaaegu et ülekaalukalt. “Tõsi, pakuti ka näiteks Evelin Ilvest ja Evelin Pange, samuti Mirtel Pohlat, kuid kõige enam siiski Maarja-Liisi,” rääkis Pärn-Valdoja ning lisas, et meestest pakuti peale Taavi veel ka Lauri Pedajat ning Argo Aderit. “Ilmselgelt “Tantsud tähtedega” saate mõjul, ma kahtlustan- ning “Laulud tähtedega” saatest Valdo Randperet ning Marko Matveret,” tõmbab Kristi küsitlusele joone alla.
Pärn-Valdoja sõnul on Maarjast, kui kunagisest lapstähest sirgunud tõeline stiiliikoon, kes paistab oma hea maitsega silma nii laval kui ka eraelus. “Samuti on Taavi stiilne oma töös- mõelgem Eesti viimase aja kõige auhinnatumatele filmidele nagu “Sügisball” ja “Tühirand” ning tema veetlev dekadentlik, veidi gootipärane shikk stiil on tõeliselt silmapaistev ja inspireeriv!” kommenteerib Kristi Pärn-Valdoja.