Taavi Eelmaa valiti eelmise aasta stiilseimaks meheks. Lugejad said küsida temalt erinevaid küsimusi, alates lemmikraamatust kuni üheöö seksini välja. Loe Taavi online-intervjuud.

Filmis "Tühirand" olite silmapaistvalt stiilne ja mängisite ka väga hästi. Kas tegelaskuju (välise) kuju lahendus oli ka teie enda ideede järgi või oli rohkem suunatud-ettemääratud filmi meeskonna poolt?
Tänan heade sõnade eest ja et edasijõudnud stiiligurmaan mõistab ka pikantsemast suutäiest lugu pidada. Ma võin julgelt öelda, et ”Tühiranna” juures olid kõik täieõiguslikud meeskonnaliikmed. Iga idee leidis väljundi, iga ettepanek võeti arutlusele. Mida rohkem näitleja oma tegelaskuju ise kujundada suudab, seda mõjuvam on tulemus. Rezhissöörid, kes mind tunnevad, annavad mulle suhteliselt vabad käed.
Kas vuntsid pole põhjustanud takja-efekti, kui sa naistele suuseksi teed?
Naljakas, et sa seda küsid! Just praegu olengi kinni – anna nõu mida teha? Äkki peaks kuhugi helistama, umbes nagu OÜ Seksilukuvanasse või vaatama www.ülahuultpidisealkinni.ee?

Teie lemmikkirjanik või -luuletaja?
Michel Houellebecq
Teid rohkeim mõjutanud filmid?
Mind mõjutab jätkuvalt kogu kinematograafia ajalugu.
Pigem konkreetsed autorid, mingid zhanrid ja suunad, mõned ajastud. Ma vaatan filme väga palju, nad kõik mõjutavad mind, see on osa mu igapäevasest elust ja seetõttu on raske üheselt vastata. On muidugi mõned igihaljad elamused, neisse on raske ilma sentimendita suhtuda – Leos Carax ”Pont Neuf´i armastajad”, Shinya Tsukamoto ”Tetsuo” ja ”Vital”, Jörg Buttgereit ”Nekromantik” ,Robert Wiene ”Doktor Caligari kabinet”, Roger Vadim ”Ohtlikud suhted 1960”, Roman Polanski ”Vastikus”, Francois Truffaut ”400 lööki”, Gasper Noe ”Üksi kõigi vastu”, Stanley Kubrick ”Clockwork Orange”, David Cronenberg ”Dead Ringers”, David Lynch ”Blue Velvet”…ma parem lõpetan, muidu jäängi kirjutama.

Mis on su kõige halvem iseloomuomadus?
Egotsentrism ja madal enesealalhoiuinstinkt.
Miks otsustasid näitlejaks hakata?
Naiivsusest ja ahnusest. Mul on lapsik kinnismõte, et filmis või laval on reaalsus, mis rahuldab mind tunduvalt rohkem kui see elu, mis mulle ette on nähtud. Ma olen seal rohkem ”mina”. Naeruväärne, eks ole?
Kas stiilseimaks valimine andis sulle midagi ka juurde?
Mulle kingiti koos selle väärika tiitliga ka stiilne baromeeter. Vaatan nüüdsest tihti baromeetri näidikut, et kursis olla õhurõhuscenel toimuvaga.

Kuidas võidad naiste tähelepanu?
Teeseldud tagasihoidlikkusega.
On su süda vaba?
Minul, illusioonide ja viirastuste keskel elaval somnambuulil, ei olegi südant.

Mis on kõige naljakam mälestus, mis sul lapsepõlvest on?
Üks korsten. Ega ma rohkem ei oskagi seletada.
Kuidas kujutad ette oma tulevikku? Saad suureks näitlejaks?
Käisin just kaalumas – 76 kg. Loodan et palju suuremaks enam ei saa.

Millist muusikat kuulad?
Sellele küsimusele vastates mängib Julee Cruise „Float Into the Night“.
Kus onkõige kaugem koht, kus sa käinud oled?
New York

Kas sind võib ka klubides vahel näha? Kas sulle meeldib tantsida?
Ma ei viitsi eriti väljas käia jah. Seda meeldivam aga on, kui vahel sõpradega mõnda lokaali kauemaks lõõpima ja bassirütmis õõtsuma jään. Patt oleks seda tegevust tantsimiseks nimetada. Tantsimine koos aktiivse partneriotsinguga nädalavahetustel kesklinna ööklubides jääb julgemate ja entusiastlikumate meeste pärusmaaks. Mul pole nii suurt mojot, et virvatulukesed silmis oma manimeikerit avalikult sheikima hakata.
Kas Ines Karu või Eda-Ines Etti?
Mida rohkem ma seda küsimust loen, seda rohkem on tunne, et maja kohal hõljuv UFO imeb aatomkiirtega pea seest mõistust välja. Pea on nii tühi, et valus hakkab. Mitte ....gi ei saa aru mida küsitakse ja mida ma pean vastama.

Oled sa harrastanud ühe-öö seksi?
Jah.