Mulle meeldib koolis korraldada küsitlusi ja kuulata inimeste mõtteid, sest ei pruugi kunagi teada vastuseid, mida inimesed annavad. Kõikide inimeste vastused võivad olla üllatavad ja isemoodi. Olen mõtelnud, et töös võiks tulla ette ka reise välismaale ja just neid tuleb reporteritele vahel ette.

Kui mul on tulevikus perekond, siis ma usun, et peaksin valima töökoha, mis toob rohkem raha sisse, kuid sealjuures peab töö ilmtingimata inimesele ka meeldima. Mõni inimene arvab küll, et läheb tasuvamale töökohale ja siis on koos oma palgaga õnnelik, aga see inimene eksib, kuna raha ei tee inimest õnnelikuks, perekond teeb. Et raha teeb inimest õnnelikuks, on üks suur vale.

Ma käin alles kaheksandas klassis, aga ma olen hetkel kindel, et lähen kutsekooli reporteriks õppima, samas oleks ikka mugav ja tasuv oma koolis edasi õppida, kuna tean kõiki selle kooli õpetajaid ja õpilasi. Ma arvan, et ma alustan oma tööga varakult, noorelt ja pädevalt. Reporteri töö võibolla rikkust majja ei too, aga tähtis ei ole raha, tähtis on rahulolu.