Jäär

Teema: keskaeg, 1920-1930ndad

Kaunistused: Kasuta dekoreerimisel õhupalle, temaatilisi salvrätikuid ja erksaid lilli.

Toit: Toit peaks olema kaasaegne ja vürtsikas. Kokteilid olgu omeette kunstiteosed kõige eksootilisemate ja eksklusiivsemate napsudega, mis saadaval.

Sõnn 

Teema: See Maa-märk peaks pidama loomade, jahipidamise, aiatööde või loomade teemalist pidu.

Kaunistused: Kasuta värve - roosa, must ja pruun sobivad ideaalselt. Kaunista potililledega, mille külaliste lahkudes neile kingid.

Toit: kaasaegne ja klassikaline. Sõnn armastab igal aastaajal grilli, mis ta tuju heaks teeb. Joogipoolisest paku punast veini ja kvaliteetõllesid.

Kaksikud

Teema: Lõbus tähemärk, mis armastab retrot ja merd - 70ndate stiilipidu või rannateema on sobivad. Kultuurilembesuse tõttu soovitatakse ka muuseumis peetavat pidu või viie tärni restorani.

Kaunistused: Beebisinine, kuld ja roosa on parimad valikud. Palju õhupalle, tossumasin ja sätendusega üle puistatud kaunistused annavad pidulikkuse, mida vaja. 

Toit: Vahuvein ja šokolaad klassikaliselt poolelt ning eksootilised üllatused maitsemeelte suupistetena märgina uuenduslikkusest on just see, mis selle lõhestunud märgi õnnelikuks teeb.

Vähk

Teema: Veeloomale meeldivad veemõnud ja nii on rannapidu, Hawaii-teemaline oleng ning mereäärne lõkkeõhtu just sellele tähemärgile hingelähedane. Kas või südatalvel. Liiv ja vesi, palju muud Vähk rahuloluks ei vajagi.

Kaunistused: Sätendav roosa, sinine ja roheline annavad annuse suvetunnet igal aastaajal.  Mida glamuurihõngulisem pidu on, seda enam Vähk oma sõrgadega sõpradest haarab ja unustamatu õhtu veedab.

Toit: snäkid, snäkid ja veelkord snäkid - nii magusad kui soolased - ja dipikaste ka. Vähile meeldib kui valik on suur ja toitu küllaldaselt ka kell kolm öösel. Parem rohkem kui vähem. 

Lõvi

Teema: Egiptus, Rooma ja erootika. 

Kaunistused: Loomamustrid, padjad, millel mugavalt mõnuleda-vedeleda ja juttu ajada ilma liigsete formaalsusteta ning seda kõike ümbritsemas eksootilised lilled - just ni tunneb Lõvi end kui kodus.

Toit: Lõvid armastavad väikseid ampse ja näputoitu. Ribid, kanatiivad ja suitsutatud vorstikesed on sellele lihasõbrale mokka mööda. Alla loputamiseks peab tal olema aga kirev valik lahjasid jooke - vein, õlu ja siider näiteks.

Neitsi

Teema: temale meeldib steriilne ja kontrollitud keskkond, kus miski ei tohi jääda juhuse hooleks. Viktoriaanlik pidu, suured kübarad ja oleng, kus iga viimne kui detail omal kohal, rahuldab ta meeli. 

Kaunistused: Neitsi naudib parimalt serviisilt söömist, tärgeldatud linu ja stiilipuhtust. Mis ka teemaks pole - olgu see viimse niidini triigitud ja tärgeldatud!

Toit: Klassikaline lihtsus. Puntš ja muu lahja alkohol ning kodune jäätee peaks jahutama meelt ja keelt. Toidud võiks olla hästi kaunistatud ja viimistletud.

Kaalud

Teema: Kokteilipidu ja suure laua taga peetavad filmilikult pidulikud õhtusöögid viivad Kaalud tasakaalu. Miks mitte ka "Alice imedemaal" teemaline teepidu.

Kaunistused: Peab olema piisavalt ruumi, et kõik saaksid liikuda ja omavahel suhelda - toole vastavalt siia-sinna sikutada ja end hästi tunda. Samuti on Kaaludele tähtis hea muusikavalik, et soovi korral kohe kaloreid maha raputama asuda. Tahad tõeliselt õnnelikku Kaalude esindajat näha? Siis peab olema ka bänd ja elav muusika!

Toit: Kõige lihtsam rahuldab teda enim: hea ja tuttav punane vein ja õlu, samuti magusad snäkid - küpsised, neile sobivad määrded, puuviljad ja magustoidukausikesed. 

Skorpion

Teema: Viie tärni restoran või selle vääriline õhtusöök on piisav talle. Seks, muusika ja tants võiks olla teemad, mis talle enim meeldivad, eriti kui paluda kanda maske või seksikaid kostüüme.

Kaunistused: Ta armastab kunsti ja raha, nii et kõik olgu kallis ja kvaliteetne. Kutsutud peaks olema vaid tema heakskiidu saanud inimesed, et garanteerida mürgise sõralise hea tuju.

Toit: Sushi või aasia köögi tulised maitsed teevad ta tuju heaks koos parima punase veini ja šampusega. Sensuaalne Skorpion ei ütle kunagi ära ka šokolaadist.

Ambur

Teema. See seikluslik tähemärk armastab veini ja juustu ning degusteerimisi ja peenutsevaid snäkikesi.

Kaunistused: Talle pole see oluline. Kas või bussireis sõpradega lähimasse mõisa või veinituppa, kus kõike seda saab, sobib talle.

Toit: Soolapähklid ja põnevad kokteilid ning oledki võitnud Amburi südame, selle asemel, et liitrite kaupa veini või õlut kohale tassida. 

Kaljukits

Teema: See tähemärk armastab kostüüme! Kui mitte enamat, siis ettekirjutatud riietuse värviteema või veidra mütsi pidu peaks Kaljukits rahuloluks vähemalt saama.

Kaunistused: Tema sisemine kitseke on tõeline kaunistustefänn, nii et konsulteeri tema rõõmuks iga detail üle.

Toit: kõik peab välja nägema luksuslik - kallid juustud, eksklusiivsed käsitööküpsised - ta tahab, et igal ampsul oleks oma looke juures, mis väärtust näitab. Veendu, et mulliline vein ei oleks odav vahuvein, vaid õige šampus (ja pigem vähem seda, kui rohkem odavat). Lisaks sobivad talle modernselt kaunistaud klassikalised kokteilid - näiteks Mojito.

Veevalaja

Teema. Kõlagu muusika! Disko, reiv või klassikaline tantsupidu - peaasi, et end esimesel võimalusel ligutada saab. Kui see võimalik ei ole, veendu, et Veevalaja rõõmustamiseks paar tantsijat palkaksid - olgu need siis seksikad go-go tantsijad võiballetikooliõpilased, tantsu peab olema!

Kaunistused: Lisaks muusikale on Veevalajale oluline õige valgustus - pigem küünlad kui päevavalguslamp!

Toit: Ökomõtlemisega hiilgav Veevalaja naudib, kui on mõeldud ka taimetoitlastele. Toit olgu öko ja tervislik, mis see ka poleks! Orgaaniline õlu ja kodumaine kvaliteetvein võidavad ta südame.

Kalad

Teema: Kokteilipidu - toimugu see kas või sõbranna köögis, on talle tähtis kirevate pudelite valik silmailuks. Tähtis on ka, et muusika poleks vali, sest see sotsiaalne märk tahab jutustada!

Kaunistused: Vanaaegne plaadimängija, hulgaliselt vinüüle ning ta tunneb end muutagi kui kala vees. 

Toit: Kalade laual peab olema korralik soe toit - vürtsikas hautis, ahjukana - midagi kodust, mida tema ema teeks. Ka mereannid on talle meelepärased, et neid siis mullitavate jookidega alla libistada ja end luksuslikult tunda.