Teisipäeval ning neljapäevast pühapäevani vältaval festivalil astuvad üles erinevad Eesti bändid ning baieri traditsioonilist šlaagermuusikat mängivad kooslused.

Värvikat lustmuusikat esitavad muuhulgas Die Münchner Spitzbuam ja Beer Brass Band. Eestlastele tuttavamad staarid on Kristjan Kasearu, Nancy, Sofia Rubina ja mitmed teised meie esinejad. Trendikamaid rütme saab kuulata Piret Järvise DJ-seti ajal ning sõnumiga laule esitab Chalice.

Teisipäev on üritusel kuulutatud Tudengipäevaks, mil üliõpilastele kehtivad soodustused.

Eri generatsioonidele mõeldud rahvapeo toovad Eestisse Merekeskust haldav Estnische Hafen City AS koostöös Saksa-Balti Kaubanduskoja ja Paulaner Brauereiga. Stiilipuhtal Baieri peol saab nii seakooti ja vorstikesi, kui mitmeid saksa originaalseid õllesorte. Rahvast teenindavad traditsioonilistes baieri rahvarõivastes dirndlites ja lederhosenites ettekandjad.

Spetsiaalselt Tallinna Oktoberfestiks tarnitakse kuulsa saksa peo hällist Münhenist 12 tuhat liitrit Oktoberfesti õlut Paulaner ja Hacker Pschorr Festbier-i.

Külastajad saavad valida erinevate pakettide vahel:

Pilet 11 EUR (sisaldab 2 x 0,5 l õlut)

Pilet 25 EUR ( sisaldab 4 x 0,5 l õlut ja ühte traditsioonilistest Oktoberfesti söökidest- Saksa vorstikesed, haxe ehk seakoot või grillkana, lisaks kartulid ja kapsad ning soolakringel ehk pretzel.