Klubi hakkab olema avatud reedeti ja iga kuu lubatakse esinejateks rahvusvahelisi DJ-d ja artiste. Avapeo peaesinejaks on hinnatud Berliini techno-kooli kasvandik Thomas Hessler – Ida-Berliini techno-kooli kasvandik, kelle DJ-setid on on jätnud oma jälje nii Berghaini kui ka arvukate teiste Euroopa klubide pidulistele. Hessleri kohta on öeldud, et ta hoiab kuulajaid kikivarvukil ja tantsutab neid atmosfääriliselt ja intensiivselt läbi kogu techno ajaloo.

"Thomas Hessler on ka aktiivne produtsent, seega võib arvata, et 9/11s tuleb mehelt ettekandele veel ka seniavaldamata loomingut," lubavad korraldajad. Peaesinejat soojendavad kodumaised Merlimell, mrds, Punch ja DJ Kinnu.

Klubi asub Tallinnas aadressil Tulika tänav 9/11 ja nimetab end "legendaarseks technomajaks", mille ruumides on varasemalt tegutsenud ööklubid Ulme ja Asum. Möödunud suvel uksed avatud klubis 9/11 leiti, et peomeka vajab suuremat uuenduskuuri, mistõttu on klubi ruumides viimastel kuudel toimunud täiendav remont. Lisaks uuenenud välimusele on palju uut ka sisu osas – näiteks on avatud täiesti uus kokteilibaar, kust leiab ka maitsvad, tervislikud ja alkoholivabad smuutid, ning vesipiibu-lounge.

"Klubi tegemise idee on meie mõtetes idanenud juba aastaid ning saatuse tahtel juhtuski nii, et elurada viis omavahel kokku kümmekond tegusat muusikahuvilist, et üheskoos luua Tallinnasse üks tõsiselt hea ööklubi. 9/11 on võtnud oma eesmärgiks luua pidulistele hubane ja turvaline ruum, kus end täiesti vabaks lasta ning tantsida nagu homset poleks olemas," sõnas klubi üks asutajaid Tarmo Kull.

"Julgeme välja öelda, et meie sihiks on klubi 9/11ga jõuda maailmakaardile kui Baltikumi ja Skandinaavia piirkonna parim ööklubi. Meie tiimis on aastakümnete kogemustega DJsid, artiste, helimehi kui ka elukutselisi reivareid, keda on inspireerinud maailma parimad ööelu ja klubimuusika pühapaigad nagu Berliini skeene, Burning Mani kõrbefestivalid ning Tai džunglite reivid ja rannapeod,“ tutvustab ta ettevõtmise tagamaid.

25. novembril aga saabub Eestisse housemuusika maailma üks suurnimesid – DJ ja produtsent Guy J Tel-Avivist.