Sügispäevad avatakse traditsiooniks muutunud rongkäiguga Raekoja platsilt, mis liigub Vabaduse väljakule, et alustada isamaalise öölaulupeoga. Ühislaulmisel loovad rütmi TTÜ puhkpilliorkester ja viisi aitavad pidada kõrgkoolide erinevad laulukoorid koos Ivo Linnaga, kuid eelkõige saab sõna publik ise.

Ametlik hilisõhtune avapidu peetakse klubis Hollywood, kus valitakse tänavune Tudengi Džentelman. Tiitli pälvimiseks peavad noormehed läbima mitmeid voore demonstreerimaks enda võimekust nii akadeemilises kui esteetilises võtmes. Samal õhtul selgub ka Weekendi Suvetüdruk 2013.

Tähelepanu väärivad Sleepwalkersi lühifilmide festivali raames toimuv kinoöö, mille kohta festivali programmijuht, Laurence Boyle on öelnud: „ It is going to be a cool festival!“. Pealekauba toimub vestlusõhtu teemal „Elulised õppetunnid“, kus härrad Turovski, Jüssi ning Vseviov jagavad kogemusi noorusest, mis tagasi vaadates on neid enim mõjutanud. Erinevates kohtades Tallinnas korraldame seminare teemadel, mis toovad kasu igale tudengile. Näiteks räägime tulevikuinvesteeringutest ja ärivisioonist teemal "Väärtused äris 21. sajandil" ning pakume loenguid lapsevanemaks olemise ainetel. Samuti ei puudu lausa kahel õhtul toimuv klassikaks saanud Saku XXL pubiralli. Kindlasti saab nautida erinevaid muusikalisi hetki üle linna, nende kohta avaldame infot tulevatel nädalatel. 28. september on seekord perepäev, kuhu ootame praeguseid ja tulevasi lapsevanemaid, kes pere ja töö kõrvalt argipäeval tudengipäevadel osaleda ei saa.

Esimest korda on Tallinna Tudengipäevadel rubriik Delfi Noorte hääles. Siit saab lugeda uudiseid esinejate ning sündmuste kohta, erinevaid arvamuslugusid, lisaks peavad tudengid blogi oma igapäevaste toimetuste kohta.

See aasta anname endast kõik, et iga tudeng leiaks endale sobiva ürituse. Peagi avaldame ka ürituste kava ja lisaks muidugi palju muud põnevat ja lõbusat!